Vay anasını ya, millet zengin, arabalar, evler alıyorlar biz hâlâ mal gibi kaldık
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
hiç bir zaman
Amaç ev araba almak yerine para kazanmak ve kazanılan parayı islermek olursa o zaman bir şeyler yapabilirsiniz.. asla ev almam.. o parayı kullanırım. zaten ev alıp kendimi bir yere niye sabitleyeyim ki :))
Fırsatlari değerlendirmek de olabilir korkusuz davranmamak risk almamak radikal kararlar vermemek vb
Bazı insanlar risk alarak korkularını yener ve bakarsın o riskten harika kazanç elde edersin bu sadece parasal değil hayat
Zengin koca yok mu çoğu kız öyle yapıyor en azından öyle bi ihtimal var, erkeklerin zengin kız bulması daha zor
Orası kesin tabi herşeyin bedeli var sonuçta ama hem sevip hem iyi biri olup hem de zengin birini bulman lazım
Fotodaki sen isen nasıl bulamıyorsun anlamıyorum sarısınlara bi sürü yazan teklif eden olur dm kutun doludur sen bulamıyorsan biz ölelim
Mesele para yemen değil ki birini tanıman, ilerde hesabı ortak ödersin ona takılıyorsan ya da yemegi sen öderdin sinema biletini o alır bunlar ufak şeyler önemli olan anlaşabildiğin sana ve ailene uygun eş olabilecek seviye de dogru birini bulman. Çok fazla adayın vardır konusmadan da tanıyamazsın. İlla git parasını ye anlamında demedim
Mutluluk sadece parayla elde edilen bir şey değildir. Bence bu yönden bakarsan daha mutlu olabilirsin.
Alırlar çünkü millet ne yapıyormuş diye bakmayıp kendi önlerine hedeflerine bakıyorlar
Ne bileyim kanka ya boş ver bizde o şans yok
Mutluluğun ev, araba gibi maddi şeylerde olmadığını anlayınca..
Allah gönlüne göre versin
Aminnn
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama göreceksin her şey çok daha güzel olacak zamanla
Sen içini ferah tut göreceksin zamanla her şey çok güzel olacak inan ben zamanında çok ciddi sıkıntılar yaşadım ama hepsi geçiyor bir sürü sonra her şey istediğin gibi olacak buna inan yeter ki
İnan sen yeterki göreceksin her şey zamanla çok güzel olacak kendimden biliyorum
Yas itibariyle cok gec kalmıs sayılmaz sın
Sende alirsin kuzu zamanla hepsi
Ev araba almakla zengin mi olunuyor.
O zaman zenginmişim.
Çalışarak. Doğru yatırımlar yaparak. TL ile borçlanarak 😂
Türkiyede borsa uzun vadede kumardan daha bağımlı bir yatırım aracı görünümlü dolandırıcılık mekanıdır. 1 kere bıst100 üzerinden 1 yıl işlem yaptım onda da çalıştığım banka 5 milyona kadar işlemlerde komisyon ve masraf almıyordu al sat yapıp çıktım. İnsanın çok zamanını alıyor. Ben başka yatırımlar yapıyorum.
kısmet
Çabalayarak. başkasına özenmen yersiz
Sen bu güzellikle bulamiyosan millet ölsü
🌹🌹
Ev araba zenginlik demek değildir
Yerimizde kaldigimiz için zaten boyle
Sende para kazanmak ister misin
Yok dayı heves kalmadı
Neden dayısının gülü
parayı buluncaa
Herkes almıyor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada görünen her hayata inanıp kendini yıpratma. Zenginlik öyle pat diye olmuyor, tamamen disiplin ve doğru bütçe yönetimi meselesi 💰 Küçük birikimlerle başlayıp paranı enflasyona karşı korumayı öğrenmelisin 📊 Yanlış yapmıyorsun sadece finansal planlamaya nereden başlayacağını henüz bulamadın 🚀 Şu an gelirinin yüzde kaçını kenara ayırabiliyorsun, hiç düşündün mü? YTD 😛