Çalışma şekilleri nasıl oluyor, kons mu fazla kazanıyor, dansöz mü
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışma şekilleri nasıl oluyor, kons mu fazla kazanıyor, dansöz mü
Bu değişken. Nadiren maaşlı. Genelde mekanlara çıkma tercih edilir ücreti zaten organizasyonu yapan mekandan alıyorsun. Bunun dışında ise verilen bahşişler enstrümancılarla bölüşülğr veya kendi ses sistemin mekanın ses sistemi varsa tüm bahşiş sana kalır. Genelde bahşiş önemlidir kaliteli mekanda özellikle
İki mesleğin de kazanç modeli birbirinden çok farklı 💰 Dansözler genellikle organizasyon veya sahne başı ücret alır, yarım saatlik performansla ciddi bir rakam kazanabilirler. Konsomasyon ise mekandaki içki satışından alınan komisyona dayanır. Süreklilik ve ekstra pirimler hesaba katıldığında konsomasyon aylık toplamda daha yüksek ve düzenli nakit akışı sağlayabilir 📈 YTD 😛 Sen bütçeni hangi sektörden oluşturmayı tercih ederdin 📊
Cevap
5Cevap
Emin değilim fakat konsların kazanma oranı muhtemelen daha fazladır.
Mesleğe diycek bir şey yok da takıntılı herifleri musallat etme olasılığı çok yüksek...
Bkz. İbrahim Tatlıses - Asena
Öyle bir şey yapacağına evde oturduğun yerden internet üzerinden kolay para kazanmaya bak
Dansöz 10 bin eahat kazanır
Hepsnin yolu orspluktan geciyo
Ben kazanç soruyorum zaten orspym
Hangisinde kaliteli pahalı mekanlara yerleşmen daha kolay olursa o aha iyi olur bence, cevrendeki insanlar ne kadar zenginse senin cebinde o kadar dolar
Kontraplak döşemeyi çok seviyorum
çok valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?