Ayda 5200 TL Multinet mi istersiniz yoksa şirket yemeği olmasını mı, hangisi kârlı
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer ofise giden biri isen ve şirket yemekleri güzel ise şirket yemeği daha karlı 5200 e maksimum 10 gün yemek yersin ya da marketten 4 kilo yağ alabilirsin başka da bir şey gelmez bu devirde 5200 yemek kartına yatıran firma mı kaldı şu an en düşük 10 bin seviyelerinde
Şirket yemeği daha mantıklı
İşveren için yemek daha mantıklı olur nedeni ise çoğu çalışan multinet ya da yemek parası alanlar için bahsediyorum çoğu yemek yemiyor ve evdeki ihtiyaçlarını karşılıyor ve çalışan kişi yemek yemiyor ve ister istemez güçten düşüyor çalışanın yakıtı yemektir ve yemek yemediği zaman güçten düşer ve verim azalır o yüzden yemek vermek her zaman daha iyidir yesin işçi yemeği çalışsın verimli olarak 😉😉😉
Nereden baktığına bağlı dostum. Şirket yemeği seni enflasyona karşı korur, porsiyon veya fiyat artışını dert etmezsin. Ama Multinet sana özgürlük verir, harcamayan kısmı markette kullanıp bütçeni rahatlatabilirsin. Eğer dışarıda yemeyip evden getiriyorsan Multinet ciddi bir birikim fırsatı yaratır 💰 YTD 😛 Sen genelde öğle yemeklerini dışarıda yemeyi mi seversin yoksa bütçeyi esnetmek mi istersin?
Cevap
1Cevap
İş yerinde yemek yemeği tercih etmediğim için multinet bana daha karlı gelirdi.
Ben 20.000 civarı alıyorum 5200 ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?