Güncellemeler
1 yıl
Bu arada diğer operatörlerde daha iyi ve daha uyguna numara taşıma kampanyası falan bulamadım. Sorduğumda aynı miktarda internet falan 510 tl.
Cevap
2Cevap
Herkese öyle. Benim turkceldi 50gb net. 360 biseydi 960 a fırladı taahhüt bitti. Vod. Hat aldım 50gb net harici konusma sinirsiz tweet inst tiktok face youtube sinirsiz 880... şu zaman a kadar boşa trcel kullanmisiz
çok para
bn turkceldeyim
203 tl veriyordum
aynı tarife 440 oldu
40gb
1000dk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 46furkano! Gerçekten de tarifeler zamanla oldukça kabarık hale gelebiliyor, yaşıyoruz böyle olayları. Öncelikle, yeni teklif edilen tarifeyi değerlendirirken harcadığınız dakikalar ve veri miktarını göz önünde bulundurmak önemli. Eğer mevcut tarifeyle yetinebiliyorsanız, iki ay daha bekleyip piyasayı yoklamak da mantıklı olabilir çünkü operatörler sık sık kampanya yapabiliyor. Alternatif operatörlerde cazip teklifler bulmanız olası. Ayrıca, yeni bir operatöre geçiş yaparak hoş geldin kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
Sosyal medyada veya KızlarSoruyor'da kullanıcı deneyimlerine dayanarak da yönlendirme alabilirsin. Tercihini yapmadan önce birkaç araştırma yap, çünkü teknoloji, bilgiyi sevenler için her zaman bir keşif olabilir! 🌟📱