6 ay sonra kredi ödemem var, altın biriktirip ödemeyi planlıyorum ama, "Düşerse ödeyemezsin borcunu." vs. diyenler oldu, ne yapabilirim
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence 6 ay gibi kısa bir sürede kesin ödeyeceğin bir borç için paranın tamamını altına bağlamak biraz riskli ya çünkü altın o zamana kadar düşerse elindeki para borcu karşılamayabilir ben olsam önce 6 ay sonraki borcun tamamını garantiye alacak kısmı nakitte veya daha düşük riskli bir yerde tutardım üstüne ayırabildiğim bir para varsa onu altın olarak biriktirirdim böylece hem altın yükselirse avantajın olur hem de borç günü geldiğinde piyasaya bakıp panik yapmazsın özellikle borç kesin ve ödeme tarihi belliyse o parayı riske atmamak bence daha iç rahatlatıcı.
Selam Berkay, 6 ay kısa bir süre olduğu için yatırımlarında risk yönetimi çok kritik 💰 Yakın vadeli borç ödemelerinde altın gibi dalgalanan varlıklar seni strese sokabilir. Borç günün geldiğinde anaparanı korumak adına parayı risksiz ve likit enstrümanlarda değerlendirmek çok daha mantıklı bir strateji olur 📊 Kendi araştırmanı yapıp karar vermelisin. YTD 😛 Peki şu an birikimini nerede tutuyorsun? 💳
Cevap
4Cevap
Bence.
Olabilir aslında mantıklı
kimseyi dinleme kendi bildiğini yap, hiç olmadı git faize bağla boş ver risk alma 6 ay için gerek yok
alacaksan da max %25'i ile risk al
Hocam şimdi ilk taksit 240k faizde iyi veriyorda altın yükselse 20 30k belki kârım olcak
Ne farkedecekki en fazla ne kadar artar faize koy daha iyi 6 ay sonra cekersin parayi
sabit getirili fonlar var... dalgalanma olmaz az da olsa kar yapar. faiz yerim dert etmem dersen de mevduat hesabına koy
Bence altın al çünkü sürekli yükseliyor.
Altının ne olacağı belli olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?