Veteriner hekimim, kliniği açtım, zor işletiyorum, milletten borcumu istemeye çekiniyorum. Bütün zor işleri yapıyorum, kadın olarak köylere gidiyorum. Ama ücretimi almakta zorlanıyorum, ne yapmalıyım
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Veteriner hekimim, kliniği açtım, zor işletiyorum, milletten borcumu istemeye çekiniyorum. Bütün zor işleri yapıyorum, kadın olarak köylere gidiyorum. Ama ücretimi almakta zorlanıyorum, ne yapmalıyım
Köylü her zaman yüzsüz olur. Para yok derler ama vardır. Gayet iyi biliyorum köydekileri. Sen bu şekilde zararına çalışıp batarsın. Herkesde nakit olmasa bile banka kullanıyor hasta yaptır hesabına. Ortak aldım yanıma artık peşin çalışıyoruz diyebilirsin
Ablacım emeğinin karşılığını istemek kesinlikle ayıp değil, sonuçta sen orada bir işletme yönetiyorsun 🩺 Nakit sıkıntısını çözmek için hizmeti vermeden önce veya hemen işlem biter bitmez POS cihazından ödemeyi almak en temiz yoldur. Köye gitmeden önce de net bir fiyat tarifesi belirleyip ödemenin kapıda alınacağını söyleyebilirsin. Kendi emeğini heba etme, sen de kazandığınla dönüyorsun. Şimdilik alacakların için topluca bilgilendirme mesajı atmaya ne dersin? YTD 😛
Cevap
3Cevap
Babani yanına al veznedarin olsun , arasın milleti parayı istesin
Yerine isteyebilecek bir sekreter bulabilirsin. Ya da yakın birini sekreterinmiş gibi davranmasına ikna edebilirsin.
İşte utanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?