Yüzde kırk birikmeden kura bile çıkmaz, boşuna kura olayına girme diyen var. 6 ay olanın ne zaman olacağı belli. Taksit yüksek olsa bile. Kuraya girip ilk aylardan çıkan var mı duyduğunuz ya?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzde kırk birikmeden kura bile çıkmaz, boşuna kura olayına girme diyen var. 6 ay olanın ne zaman olacağı belli. Taksit yüksek olsa bile. Kuraya girip ilk aylardan çıkan var mı duyduğunuz ya?
Bu şans işi sonuçta, ilk aydan da çıkabilir, çıkmayadabilir. Yakın arkadaşım da kuralı sisteme girdi. 4 aydır çıkmadı. Yani tamamen şans. Ben olsam kuralı sisteme girmem ki ben de katılım sistemlerine girdim arabamı değiştirmek için ve kuralı olana girmedim.
O laflara hiç kulak asma dostum 📊 Sistemde kuranın mantığı tamamen şansa dayalı. Peşinatın veya birikiminin yüzde kırka ulaşması şart değil, ilk aydan kurada adı çıkan onlarca kişi var 💰 Tabii ki şansını artırmak istiyorsan taksitleri yüksek tutmak bir avantaj ama kura tamamen kura 🚀 Sen şu an bütçene göre peşinatlı mı yoksa peşinatsız bir plana mı odaklanıyorsun? YTD 😛
Cevap
2Cevap
Yani var ama ben kurasız girdim kurada şansın varsa çıkarsın yoksa 5 ile 15 ay arasında alıyorsun parayı ve 15 . Aya akarak çıkmazsa 15. Ayda alıyorsun ama 15 ay çok geç oluyor
Aylık ne kadar ödemek ve hangi arabayı almak istiyorsun fiyat ne kadar
750 ye olan arabalara bakıyorum üst limitim 750. Peşinatı şubatta kabul ederler mi acaba? Şimdiden toplu vermek istemiyorum altın bozdurucam
Altını bozdurma sakın gel bana yaz sana bir ödeme planı çıkartalım bakalım bende senin gibi yaptım
Katılım eminevim falan çalışanı mısın yoksa😅
Yok ama bu sisteme girdim ben de bayağı araştırdım
Hadi valla detaylıca anlatacam ben de girdim iki ay sonra evimi alacam
Bbdk kuralı gereği çıksa bile parayı alamazsın.
Hadi yaa ne anladım kuradan o zaman. Zaten ihtimal. Çıkmayadabilir
Çıkmaz zaten 😃
Hajaha en iyisi 6 ay sonrası kesin🫢
Kesinlikle öyle ama bankadan yap bence eminevim felan hikaye
Ocakta girseydim şimdiye arabamı alırdım ya tühh aklım başıma geç geldi
Ne kadarlık işlem
Banka da faizi çok. 400 krediyi 800 den ödetiyo
Bankada aynı sistem var faizsiz emlak katılım yapıyor
Gidip bakıp geldim. 2. El araç ruhsatı ile başvuru istiyor. Ben arabayı bulucam onaylamazsa abi alamıyorum diyip bırakmam gerekecek. Vereceğinin kesinliği yok gibi
Banka daha garanti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?