Benim ailem çok zengin değil ama çok eğlenceli ve kafa insanlar, en yakın arkadaşlarım diyebilirim. Ne kadar bana araba vs. almasalar da tek şansım bu :)
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim ailem çok zengin değil ama çok eğlenceli ve kafa insanlar, en yakın arkadaşlarım diyebilirim. Ne kadar bana araba vs. almasalar da tek şansım bu :)
Hayat beklentine göre değişir. Kimseye muhtaç olmayacak kadar paraya sahipsen zenginsindir. Kaldı ki lüksün de bir sınırı yok. Ha lüks bir hayatta olunca hayat güllük gülistan olur mu orayı bilemeyiz; zengin olmadan lakin para arttıkça etrafında da haliyle faydalanmak isteyen insanlar çoğalacaktır. Manevi olarak boşluk yaşatabilir.
Harika bir aileye sahipsin 💰 Hayatta parayla satın alınamayacak en büyük zenginlik, samimi ve kafa bir aileye sahip olmaktır. Arabayı veya maddi şeyleri ileride kendi birikimlerinle elbet çözersin 📈 Gerçek zenginlik tam olarak bu huzurda saklı. Peki kendi hedeflerin için küçükten birikim yapmaya başladın mı, finansal planın hazır mı? 📊 YTD 😛
Cevap
0Cevap
her şey para değil ama araba vs almadıklarını da belirtmişsin 😀
Kankam olsun be araba alınır ama benle kafeye gelen otellerde tatil yaptığım bi annem her zaman olmaz kdkd
Yani bana zengin aile mi deseler iyi aile mi zengin derim bro
Aynen benim ailemde mük valla
Çok zenginsin konunun parayla alakası yok 🧿
Kesinlikle onlar var olsunda :))
sen zenginsin
Aile en büyük zenginlik hele ki her yaz tatile giden kafe kafe gezdiğin bi annen varsa :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?