Kendi paramla aldıklarımdan evdekilere vermeli miyim sizce?

Öncelikle ben 20 yaşındayım okumuyrum çalışmıyorum ama para kazanıyorum kocalarim sağolsun babam olacak adamdan daha adam gibi adamlar tanıdım Rabbim karşıma çıkardı şükürler olsun. Neyse babamda kalıyorum abim de geliyor bazen bize ve ikisine de sanki vermek zorundayım isim gibi davranıyorlar babam hayatta kola almaz kola alıyorum Nescafe alıyorum kendime param zor yetiyor zaten soruya Nescafe var mı diye yok diyrlum yani babam aylık bin TL para veriyor bana abime de aynı veriyor ama bazen abima harçlık veriyormuş. Bundan dolayı aylık bin TL ye de kola vekahveyi akşam acaba kendime kıyafet falan nasıl alcam konturumi de kendim yüklüyorum. Sizce haksız mıyım? Zaten evlencem kurtulcam. Şimdi de döner söyledim onu yicem canları çeksin bananee beni düşünen mi var bu arada akşam olunca babam annesinin evine gidiyor orada akşam yemeği yiyor abim de gidiyor beni cagirmiyorlar ama rabbim bunları görüyor ve benim hayatımı daha iyi yapacak inanıyorum

Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar eğer böyle bir durumdaysaniz namaz kılın dua edin Allah'a imanın onun vereceğine inanın öyle bir veriyor ki umarım herkese hak ettiğini verir
Güncellemeler
11 ay
2023 ramazanda 2 gün ac kaldım orucluydum babam eve gelmedi tabi çok dua ettim ama hep yalvardım Allah'a işte karşıma fırsat çıkardı
Kendi paramla aldıklarımdan evdekilere vermeli miyim sizce?