Esime para vermek zorunda miyim?

Arkadaşlar ben ev hanimiyim. İsim yok ailemde bu yüzden aylık bana 7 bin tl harçlık yolluyorlar. Esimde 40 bin tl maaş alıyor. Evimiz kira degil. Kaynanamın evlerinin birinde oturuyorum. Her neyse ailem bana bu parayı gönderiyor esim de altin alıp koymami bekliyordu eskiden. Ben baya kavga ettim. Çünkü ben biriktirmeye calisirken kendisi her istediğini alıyordu pahalı marka marka. Ben kendime hiçbir şey almayıp sadece birikim yapmam beni rahatsız ediyordu. Ee bende esime su bu ihtiyacım var diyemiyorum kendi paramdan kendim karsiliyorum. Suanda da kaynanamda duymuş ailemden para aldigimi. Oda diyoki, 7 bunun uzerine oğlumda katsın her ay tam altin alin koyun diyor. Ee tamam da benim ihtiyaclarim ne olacak 😅😅 esimde annesine yok o onun harcligi falan dedi ihtiyaclarini aliyor kiyafet vs vs dedi. Kaynanamda surekli elbise mi aliyor yazin alir yaz gelirken falan dedi. Ee tamam da bu sadece kiyafetten bitmiyor makyaj, kiyafet, kuafor, canim keyfi disardan yemek ister tatli ister en azindan kendi param olunca esime atıyorum tatli yiyelim sunu yapalim. Kendi param olmasa esimden uc kurus isteyemem ki?
Esime para vermek zorunda miyim?