Diş için implant parası biriktirmek adına ek temizlik işi yapmak sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar benim paraya ihtiyacım var, dişlerimden boşluklar oluştu ve sallanıyor 6 implant gerekli, çekimdi vs. çok pahalı. Ben Kur'an-ı Kerim öğretmeniyim özel ders veriyorum, hafta sonu okula giden çocuklara kazandığım 2 gün 2 saat 3 bin TL, babam da harçlık 1200 veriyor, yani aylık elime geçen 17 bin. Maalesef her şeyim de kendimde, kuaförüm, kaşım, lazerim, telefon faturam. Bir temizlik işi buldum, pazartesi ve cuma istiyor abla, çalışıyor 9 ve 5 arası, aylık 15 bin, ben elden almak istedim. Ama abla eşimle çalışıp aylık ödeme yapıyoruz, elden zor oluyor diyor, aslında çok iyi, ayda 8 gün, haftanın 2 günü tüm gün ev temizliği ve 15 bin. Ama ben parça parça elden vermesini isterdim, gram yapıp yapıp diş için biriktireceğim. Kendime çok acıyorum, bu arada yaşım 28, dişimi yaptıracak ne bir baba var, kocan yaptırsın diyor, ne de arkamda duran bir eş, keşke evli olsaydım çok diyorum. Kredi kartım var ama limiti az arkadaşlar, 12 implanta 350 bin istediler, aylık 40 bin taksitle. Bir mağazaya, bir şeye girsem bile nasıl elime geçecek o para, bu temizlik işi mantıklı mı sizce?

Diş için implant parası biriktirmek adına ek temizlik işi yapmak sizce mantıklı mı?