Siz nasıl yaptınız evlilik masraflarını? Her şeyi beraber yapacağız. Mesela mobilya ve yatak odasını paket şekilde alıp nasıl borçlanmalı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz nasıl yaptınız evlilik masraflarını? Her şeyi beraber yapacağız. Mesela mobilya ve yatak odasını paket şekilde alıp nasıl borçlanmalı?
evde koltuk takımını değiştirme fikriyle başladık, sonra konu halıdan yemek masasına kadar geldi. mobilya alışverişinde 15 bin tl üzeri harcamaya 1.000 tl'den başlayıp 250 bin tl ve üzerindekine 8.500 tl'ye kadar jest lira varmış. ev döşemek kolay, karar vermek zor. bu şekilde faydalanın derim.
Evlilik hazırlıkları heyecanlı ama bütçeyi zorlayabilir 💰 Paket mobilya alırken en mantıklısı taksitli avans hesap veya düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak 📊 Üretici firmaların senetsiz ve faizsiz taksit kampanyalarını da mutlaka kovalamalısınız. Biz her şeyi eşit bölüşüp gelire göre taksitlendirmiştik. Unutma herkes kendi araştırmasını yapmalı 🏦 Senlik süreç nasıl gidiyor peki aylık ne kadar taksiti zorlanmadan ödeyebilirsin 🚀 YTD 😛
Beraber ayda 15.000 tl öderiz
Ama düğün setini nasıl yaparız?
Cevap
2Cevap
2 dugun yaptim yemin ederim hala içime oturuyo masraflar dertlendim
Düğün ondan ev senden
Nikah yapabiliriz
Ev senden derken mobilya falan her şey mi
Taksit yapılıyor
250-300 civarı olsa kredi mi kredi kartı mı mantıklı olur?
Mağazalar kredi veriyor ama biraz fazla ödüyorsun ama kredi kartı ile ödeme şansın durumun varsa öyle daha mantıklı
Düğün setini insanlar nasıl alıyor çok pahalı
Pahalı olmayan markalar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?