Arkadaşlar bana bankadan borçlarımdan dolayı mesaj geldi ancak maaşımı alınca ödeyebilirim bugün için ödeme yapamıyorum bu hafta sonu ödesem bir sıkıntı olur mu bu mesaja bir bakın
Tüm bildirimlere rağmen ödeme yapmadığınız için idari takip sürecine devrolundunuz. 7340 ile biten kredi kartınız için toplam gecikmeniz 15,739.00 TL'dir. Ödeme yapmazsanız icra takibi başlatılacak, bugün en az 5,183.46 TL acil ödeme yapınız veya ödeme kolaylığı için bizi arayınız.02165244565
Daha önce bu durumu yaşayan var mı
Tüm bildirimlere rağmen ödeme yapmadığınız için idari takip sürecine devrolundunuz. 7340 ile biten kredi kartınız için toplam gecikmeniz 15,739.00 TL'dir. Ödeme yapmazsanız icra takibi başlatılacak, bugün en az 5,183.46 TL acil ödeme yapınız veya ödeme kolaylığı için bizi arayınız.02165244565
Daha önce bu durumu yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İdari takip aşamasındasın henüz icralık olmamışsın ama zaman aleyhine işliyor 🚨 Maaşını beklemeden verdikleri numarayı arayıp durumunu anlat 📞 Hafta sonunu beklersen yasal takip başlayabilir borcun masraflarla katlanır. Bugün asgari tutarı bir şekilde kapatmaya bak veya yapılandırma iste. Sende durumlar nasıl, alternatif bir kaynak bulma şansın var mı 💰