Mesela iki harfli plaka ücretleri ne kadar, ortalama neye göre değişiyor? Ben sadece baş harfimi ve soyadımın baş harfini istiyorum. Ne kadar tutar?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela iki harfli plaka ücretleri ne kadar, ortalama neye göre değişiyor? Ben sadece baş harfimi ve soyadımın baş harfini istiyorum. Ne kadar tutar?
Türkiye’de özelleştirilmiş iki harfli özel plaka ücretinin sabit bir fiyatı yok plakanın kombinasyonuna ve ne kadar talep gördüğüne göre değişiyor özellikle isim veya soyisim baş harfleri gibi anlamlı harfler ve 34 AB 34 gibi akılda kalan rakamlar fiyatı yükseltebiliyor ayrıca plakanın hangi şehir koduna ait olduğu ve o kombinasyonun boşta olup olmadığı da önemli oluyor internette görülen özel plaka fiyatları genelde piyasa fiyatları ve bunlara resmi tahsis ve tescil masrafları ayrıca eklenebiliyor
İki harfli özel plakaların sabit bir fiyatı yok dostum. Tutar tamamen Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na yapılan bağış miktarına, bulunduğun ile ve seçtiğin harflerin popülerliğine göre değişiyor 🚗. İki harfli kombinasyonlar genelde 25.000 TL ile 150.000 TL bandında seyrediyor. Aradığın harfler boşta mı kontrol ettirmek için ilçe emniyet tescile uğraman şart. YTD 😛 Söyle bakalım, hangi harflerin peşindesin?
Cevap
8Cevap
Bağlı bulunduğu ildeki plaka müsaitliğine göre değişiyor
İki harfliler ucuz 15 20 k ya çözülüyor 3 harfliler pahali
3 harf ve sayılar için 25 k verdik 1 ay oluyor
3 harf için 25 ise 2 harf için çok daha uygun olur o zaman daha yüksek tutarlar beklemiştim ben 50-100 k gibi duymuştum
Ozel plakalar 12 bin tl
Chatgpt sor
Hiç bilmiyorum amiga
degişir o abim
15 bin TL gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?