Tek yaşıyorum, şu anda rahat yaşıyorum, tatile gidiyorum falan ama evlenince bu para yeter mi, (İstanbul'da yaşamıyorum)
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kız arıyorum diye açıkça ilan ettim diyosun
Yok be ne ilanı
Öyle bir şey demedim
95.000 gelirim var yazmışsın ya kızların buraya dekolteli foto atması gibi bir şey herkes kendinde reklam peşinde
Bakış açısına göre değişir , evet o da düşünülebilir haklsınız
Saçma soru bile olabilir, çok farklı sorular var sonuçta , hepsi mantıklı diyemeyiz
Mesleğiniz ne ki 95.000 alıyorsunuz
Arge departmanında elektronik tekniker
Mühendis değil yani
Hayır mavi yaka gerçi geçen gün başka yerden beyaz yaka teklif geldi maaş farklı %10 , yani hee beyaz yaka aynı olmuyor
Mühendislik okumadın yani sonuç olarak yaka rengine bakmıyorum ben mühendisim ondan soruyorum yeni mezunum 40a çalıştırıyorlae beni
hayır ben mühendis değilim, ama senin durum da hiç hoş değil, ülkemizde çok patron maalesef adaletten uzak
Tabiki hoş değil üzücü
Evet maalesef öyle, bu zamanda asgari ücret en az 50, maaşlar 70-80 senin maaş 120-130 olması lazım, ama temenni işte
Tavsiyem küçük te olsa yatırım yap...
Evet yapıyorum
Karadeniz de biraz yatırım yapıyorum, yaz zamanı oralarda harika yerler var ve serinlik var, bakalım ne olacak
Amin cümlemizin teşekkür ediyorum
Aylıksa bu kazanç gerçekten süper
Evet aylık kazanç
Bu maaşla İstanbul'da bile süper geçinirsin ortalama güzel bir ilçede, arkadaşım anadoluda rezidansta 30k ya geçiniyordu
Öyle insanları takdir ediyorum, nasıl geçiniyorlar bilmiyorum
Zabıt katibi rezidansta kirası direk 30 k beraberinde giderini bilmiyorum
İstanbul a bazen ayda 1 bazen o olmasa da 2 ayda 1 gelirim gezerim. Orada hayat gerçekten çok pahalı, orada iş teklifi geldi bu sebepten istemedim
Aslında ortalama bir ilçede yaşarsan pahalı değil avrupa yakasında yaşıyorum 50 k ye geçinen insanlar var sen tek kişisin 95 k alıyorsun erkeksin bir de ıvır zıvıra para da harcamayacağın için krallar gibi geçinirsin
Özel değilse ne iş yapıyorsunuz ve size ne iş teklifi geldi
Sigara içki yok, biraz düzenli gezim var o yani , ekstra çok harcamam olmuyor doğru
10 numara valla özendim size hangi şehirde yaşıyorsunuz siz
Şirket arge departman elektronik bölümdeyim , benzer iş konusunda başka büyük şirketten teklif geldi ama %10-15 kazanç fark için değiştirmek gereksiz gördüm
Ben İstanbul a komşuyum Gebze deyim
İnşallah gönlünüzce olur ya elektronik müh çıkışlı mısınız?
Yatırım yap ve evleneceğin kadını iyi seç
Evet doğru söylüyorsun
Yeterli
Hayır yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Emrecan dostum! Tek başına İstanbul dışında bu parayla krallar gibi yaşaman çok doğal 💰 Ancak evlilikle birlikte kira, faturalar ve sosyal hayat giderleri ikiye katlanıyor. Yine de iyi bir bütçe planlamasıyla İstanbul dışındaki bir şehirde rahatça geçinir, birikim bile yaparsınız. Eşinin çalışıp çalışmayacağı bu dengede çok şeyi değiştirir 📊 Sen evlilik sonrası harcamaları şimdiden ortak hesaplamaya başladın mı 💳 YTD 😛