Her ay 6000 bine yakın para biriktiriyorum hiç harcamıyorum, bazı kişiler hisse almamı söylüyor ama nasıl alındığını bilmiyorum kredi kartına ihtiyacım var galiba ilk olarak.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Bilmeyen biri için hisse riskli olabilir. Sana tavsiyem fon alman. Abini dinle
Abi fon nasıl alınır onu bilmiyorum kredi kartimin olması gerekiyor dimi belirli şirketler için para yaptıracağım bunu biliyorum sadece örnek ASELSAN falan
Aselsan filan unut öncelikle. Fon şöyle oluyor. Belirli temalara özel fon yönetim şitketlerinin 5-6 hisselik fonu olur. Bunlar profesyonel olduğu ve yüksek montanlı para yönettikleri için her ay bazılarına girer bazılarından çıkar vs. Daha iyi kazanırsın. Ben de tly, dfi, doh, thf gibi fonlar var. Tly ve dfi alamazsın muhtemelen ama diğerlerine bakabilirsin. Bana günde %1 getiriyor. Küçük gibi gelse se her gün %1 artması yılda oaranı 36 kat yükseltir. Yapay zeka fonlarına da bakarsın
Şimdilik 6 bin TL'yle başlasam nasıl olur ve nerden alacağım bu fonları uygulmami indirmem gerek yoksa banka uzeeinden mi
Ama çoğu kişi bana hisse almami önermişti
Hisse sepeti oluştur demişti
Hisse sepeti ancak amerika borsalarında mantıklı bir iş. Türk borsa 4 yıldır para kazanan olmadı nadir hisseler dışında
Sana kalmış artık bol şans
Tamamdır abi teşekkür ederim araştıracağım 💗
Günlük 200 tl'den çok fazlası sadece yemeğe gidiyor o zaman ben müsrifim 😂
Abi ben 19 yaşında öğrenciyim babamın verdiği harçlıkları biriktiriyorum elimden bu kadar geliyor 😊
Haklısın abi günlük 200 TL'den hesap etsen aylık 6 bin 300 TL'den 9000 bin az para değil ama mecbur
Aynen onu masraf olarak görme boş ver ben baba evinde olduğum için rahatım o konuda ama babamın verdiği harçlıkları hiç harcamam gereksiz şeyleri birikim yaparım 😊
Sağol abim sanada kolaylık bereket versin 😊
Hisse alma yatırım fonu al sana yol gösterebilirim salt para biriktirerek bu iş olmaz
Abi fon nasıl alınır onu bilmiyorum kredi kartimin olması gerekiyor dimi belirli şirketler için para yaptıracağım bunu biliyorum sadece örnek ASELSAN falan
Kredi kartı olmasına gerek yok borsa hesabı oluşturman gerek
Hisse alma
Aselsan filan unut öncelikle. Fon şöyle oluyor. Belirli temalara özel fon yönetim şitketlerinin 5-6 hisselik fonu olur. Bunlar profesyonel olduğu ve yüksek montanlı para yönettikleri için her ay bazılarına girer bazılarından çıkar vs. Daha iyi kazanırsın. Ben de tly, dfi, doh, thf gibi fonlar var. Tly ve dfi alamazsın muhtemelen ama diğerlerine bakabilirsin. Bana günde %1 getiriyor. Küçük gibi gelse se her gün %1 artması yılda oaranı 36 kat yükseltir. Yapay zeka fonlarına da bakarsın
Bunun gibi mi?
Yabancı türk karışık olsun sadece Türkiye'ye bel bağlama
Midas gibi uygulamalardan alınıyor dimi abi
Nasıl başlasam bilemiyorum ama hiç tecrübem yok çünkü
evet kazanabilirsin tatlım borsa altın vs yatırım yapabilirsin
Sakın bulaşma hiseye.
Neden
Hiçbir dik elde edemezsin git kahve falan al
En garantisi altin almak
Gayet iyi
Hisse mantıklı ya da altın tlde durmasın
Edemezsin
Altın al
Arz alabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir adım atmışsın. Günlük 200 lirayla ayda 6000 lira biriktirmek müthiş bir disiplin 💰 Kredi kartına hiç gerek yok normal bir banka hesabı açıp yatırım hesabı tanımalaman yeterli. Hisse veya fon almak gözünü korkutmasın banka uygulamasından kolayca alabilirsin 📊 Paran enflasyona erimeden değerlenir 📈 Kendi araştırmanı yapıp bütçene uygun fonlarla başlamak mantıklı olabilir YTD 😛 Sence ilk yatırımı fonlara mı yoksa hisselere mi yapmalısın?