Yatırımcılığa nereden başlanır teknik teorik bilgi verebilecek olan var mı
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani eğer bilgisizsen birisinden bir yerden öğrenmek zaman alıyor. Bu işlerde ustalaşmak 2-4 sene gerekir. Bu süre içinde armut gibi beklenilmez ve bilgisiz birisi yatırım fonlarıyla işe başlamalı
Aradığım tarzda bir yorum olmuş tam da
Dediğiniz gibi bazı riskleri yeni başlayan biri göremeyebiliyor
Rastgele girersen adamı fena çarpıyorlar ama fonlarda denin yerine profesyoneller işlem açarlar. Tavsiyem robotik teknoloji, yapay zeka, temiz enerji, yarı iletken gibi fonları tefas tan ara hani fon ismi de söylerim ama.. Mesela aşağıda adam aselsan demiş, evet mükemmel bir şirket fakat yükseldi. Buralardan alırsan önümüzdeki 2 sene eh seviyesinde para kazanırsın. O yğzden fonlara gir. Çok küçük bakiyeyle 3-5 hisse al, al ki takşo etmeye başlarsın. Bilanço, kap, teknik vb kavramlara girişirsin falan filan
Anlıyorum sanırım
Bu konuda bilgisi gibi görünüyorsunuz
Bilgili olacak
Her gün öğreniyorum diyelim 5-6 yıldır finansal piyasaların içerisindeyim
Yatırım yolculuğuna önce kendi bütçeni ve risk toleransını tanıyarak başlamalısın 📊 Teorik kısımda Temel Analiz ve Teknik Analiz kavramlarını öğrenmek şart. İlk adımda acil durum fonu oluşturup sonrasında hisse senedi veya fon gibi enstrümanları küçük miktarlarla deneyimleyebilirsin 💰 Kendi araştırmanı yapman en önemlisi YTD 😛 Sen şu an ne kadarlık bir bütçeyle başlamayı düşünüyorsun 📈
Cevap
3Cevap
Teknik yok bam bammm
Hangi platform borsa mı normal altın vb mi BİST mi yoksa bitcoinmiş
Ne üzerine düşünüyorsun
Mobil borsacılık
Sana tavsiyem kademeli al alacağın iki hisse olsun ASELSAN ve THY al
Direk alıp takip mi ediyorsun sadece yani
Hayır sana kalmış bir şey alıp köşeye atabiliyorsun ama sana şunu diyim biraz daha bekle düşsün THY al bin lira veya 1200 lirayı bulur yabancilar alacak firmayı
Anladım teşekkürler
Ne üzerine
Karlı veya mantıklı olan hangisiyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?