Dolar ve altına yatırım yapmak mantıklı mı?
Altını bankadan mı almak mantıklı yoksa kuyumcudan mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dolar ve altına yatırım yapmak mantıklı mı?
Altını bankadan mı almak mantıklı yoksa kuyumcudan mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben cok ıyı anlarım yatırım dan asırı guzel yatırırım hatunu yataga asgasgasgas
sjkwjzkwks
sana da yatırım yapayım mı ne olur yapayım asfsagsag
sg
safasfsafasfa ne olaydı bı yatırım yapacaktık degerlenıyo pıyasa asfasf
Gelecek altın ve bitcoin ya da coinler çok kazandıracak cok
Ben gümüş e yaptım ne batıyor ne çıkıyor :D
bankadan mı
Evet
benim arkadaş maaşını full dolara atıyor mantıklı mı bilemedim
Tr tarihinde dolar nadir düşmüştür mantıklı bence uzun vadede
e benim anlayamadığım kısım şu yükselmesi gerekmez mi sürekli dolar çok oynama yapmıyor ki
şu an stabilde normal iner çıkar seçimlerden sonra çıkması bekleniyor yine ya da yarın türkiye gazzeye yardım ederse bak o zaman gör dolar nerelere çıkıyor risk ama dediğim gibi tarihde dolar hiç sert düşüş görmemiş çok nadir düşmüş hep ileriye baktığımızda da öyle bir düşüş görünmüyor...
evet düşüş olmuyor ama paranda sabit kalır ki bu şekilde e ben ne anladım ki bu işten ben paramın değerlenmesini istiyorum sürekli çoğalsın istiyorum mesela borsa bunlar gibi değil kuzenim 250 tl yatırıp 2000 tl aldı borsadan
Borsa kumar gibi
Paran dolarda değer kaybetmez ama tl de kaybeder örneğin dolar 7 tl iken bankada 100 bin tl vardı ve onu çekip dolar aldın 1 yılda dolar 20Tl oldu burada ki karını hesapla
Yok dolar almadın bankada tuttun banka sana 100 bin tl için her ay 2bin TL verdi 1 yıl sonunda paran 124bin tl oldu gibi gibi...
az buçuk anladım teşekkür ederim ben çok anlamıyorum bu işlerden sadece yatırım yapmak istedim ekonomi çok kötü şartlar kötü en azından bi yerde değerlensin dolar şu an 29 yükselse 30 olur daha ne kadar yükselebilir ki? sen dedin ya gümüş yaptım ne azalıyor ne artıyor ee senin bi kazancın yok ki sadece para değerini koruyor ben istiyorum ki sürekli çoğalsın yükselsin ki kazanayım
şu an için gümüş sabit ama anlık olarak yükseliyor ben uzun vadeli düşündüğüm için bir sorun yok kısa vade düşünsem aylık vadeli hesaba atardım
o nasıl oluyor ki
Vadeli hesap aç paranın miktarına göre oran değişir internetten bak şu an için %0.40 veren bankalar var 1 aylık paranı bağla duruma göre devam edersin ya da paranı çekip başka bir şey alırsın
vadeli ne vadesiz ne shshaba
Vadeli hesap paranı en az 1 ay yatırıp o paraya dokunamadığın bunun karşılığında da bankanın o para karşılığında belli bir % oranında sana faiz verdiği hesap
haa faizlii
Elinde ne kadar bütçe var
Bankadan al en güvenlisi
Miktar nedir