Para var huzur yok lafını kim uydurdu, biz de her gün mutlu değiliz, paralı mutsuzluk daha iyi sizce
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para, belirli şeyleri yerine getirmek için sadece bir araç. Ancak en önemlisi, değer verdiklerimiz ile gerçekten birlikte olarak huzurlu zaman geçirmektir.
"Para varsa huzur olmaz", "para mutluluk getirmez", "parasızken insan daha mutlu olur" ve benzeri laflar, milletin kanını emen, kul hakkı yiyen, hırsız, arsız şerefsiz, namussuz insanların insanları uyutmak için söylediği sözlerdir
Para mutluluk getirmiyor ama parasızlık mutsuzluk getiriyor
Acun bey mi dedi onu
Ben diyorum. O dediyse geri alıyorum ama hiç sevmem
İnan para her kapıyı açmaz ama faturasını ödeyemeyip stres olmaktan kat kat iyidir 💰 Parasız mutsuzluk insanı daha çok yıpratır, paralı olunca en azından kafan rahat dert çekersin 📈 Finansal özgürlük hayat kaliteni yükseltir, huzuru bulmak ise senin elinde 📊 Peki sen şu an birikim yapıp o finansal konfor alanına ulaşmak için nasıl bir yol izliyorsun? YTD 😛
Cevap
6Cevap
para mutluluk getirir evet
Parayla mutluluk çok da güzel olur tek başına yeterli olmasa da birçok şeye yeter
Mantıklı adam işte
Eyvallah 😂😂
Para sadece bir araç evet ama çok önemli bir araç onsuzda olmuyor yeteri kadar olmalı ki en azından huzurun bozulmasın
Parası olan Mutlu mu oluyor
Parasız olan mutlu mu her türlü mutlu mutsuz takılıyoruz zaten ama para da yanında bal kaymak olurdu
Kızlar ülkedeki zengin erkek oranı %10 filan yani ya hepiniz bu %10 luk kesime vereceksiniz ya da fakir erkeklerle mutlu olmayı öğreneceksiniz
Evet bir yere kadar getiriyor
Fakirlerin kendini avutmak icin dedigi seyler
Aptallar
Evet getiriyor
Şeyleriniz kaç beden? 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?