Para & Ekonomi 1 ay Finansal özgürlüğünüz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Pasif bir geliriniz var mı? Çalışmasanız bile aylık paranızı çalıştırdığınız ya da kira gibi gelire sahip misiniz? Finansal özgürlüğünüz var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 23,4b cevap paylaştı. Hayatta kalacak kadar 0 0 Yorumla
Pnomoni Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay Yok bro önemli bir konu bu borsadayim oda çok boktan yan gelir edinmek için kiradan başka yatırım da gözükmüyor muhtemelen ev alacağım bu gidişata göre 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. iyi kötü kendimizi döndürüyoruz daha ne olsun 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% 1 ay Ay yok yaKirada evim olsa ne has olurdu bee 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çalışıyorum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 580 cevap paylaştı. var var 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 821 cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayatta kalacak kadar
Yok bro önemli bir konu bu borsadayim oda çok boktan yan gelir edinmek için kiradan başka yatırım da gözükmüyor muhtemelen ev alacağım bu gidişata göre
Hiçbir gelirim yok. ara sıra babamın cebinden para caliyorum
iyi kötü kendimizi döndürüyoruz daha ne olsun
Ay yok ya
Kirada evim olsa ne has olurdu bee
Evet çalışıyorum
Yok. Kredi kartları ve borçlar tutuyor
Eh işte durumda bir kazancım var.
Yok be. Garibanım ben
Hayır yok
Çok şükür
Var çok şükür
var var