Bu insanlar nasıl bu kadar kazanıyor, ne iş yapıyor, ben tek gelirle zor geçinirken evini, arabasını alan var, bu değirmenin kaynağı ne, bilen yazsın, ucundan nasiplenelim en azından...
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu insanlar nasıl bu kadar kazanıyor, ne iş yapıyor, ben tek gelirle zor geçinirken evini, arabasını alan var, bu değirmenin kaynağı ne, bilen yazsın, ucundan nasiplenelim en azından...
Kendimden örnek vereyim. Girişimci ruhum sağolsun yıllar önce yaptığım ve üzerine gerçekten çok çaba sarfettiğim projem sayesinde şirketimi kurdum. Kazancım asgari ücretin biraz üstüydü. Bu bana yeter deyip dursaydım şu an kira veriyor olurdum.
İşlerimi büyütmek ve bunun için çabalamak istedim. Şu an uluslararası şirketlerle anlaşmalar yapan ve bünyesinde 48 çalışanı olan bir şirket haline geldim. Bu çabam sayesinde şu an asgari ücretin neredeyse 20 katına yaklaşan kazançlarım oluyor, kira vermiyorum, hayallerimin bir çoğunu gerçekleştirdim.
Kısaca sorunun cevabı şu : Hedef koy ve gözünü kapatıp planlı bir şekilde pes etmeden peşinden koş
Teşekkür ederim böyle olunmazsa zaten hayatta bir çok şey sadece iç çektiğimiz bir hayal kalıyor
Dededen atadan mirasla oluyor. Arkadaşım var özel harekat polisi, hala daha anasından babasından destek istiyor. Zavallı ben, kimseye muhtaç olmadan sürünüyorum. Her tohum bereketli toprağa düşmüyor...
Tek gelirle bu devirde geçinmek gerçekten bütçeyi zorluyor dostum 💰 Zengin görünen çoğu kişi aslında ya kredi kartı ve kredi yükünün altında eziliyor ya da finansal okuryazarlığı sayesinde parayı doğru yere yatırıyor 📊 Yüksek faiz oranları ve enflasyon varken sadece çalışarak değil paranı bileşik getiriyle çalıştırarak varlık sahibi olabiliyorsun 📈 Sen şu an birikimini nerede tutuyorsun YTD 😛
Cevap
8Cevap
Borçla alıyoruz bi kendimize araba alıyorız bi tane de bankaya
Başka türlü alınmıyor çünkü
Geri tkp bekledim ama uygun görmesin sanırım
Zamanla her şey olur. Tasarruflu bi hayat yaşarsanız
Zenginlerin%1 helal kazanıp zengin olmuştur diğerleri elbet bişy yapıyorlardır
Pandemi zamanında birikimlerini altına borsaya yatıranlar çok kazandı
İt gibi gecem gündüzüm yok
130 K maaş alıyorum
Ev araba sevgili yok
Eskorta bile gidemiyorum
Yönetici olarak çalışıyorum
Adı yönetici ama her bokolog
Bide 30/35 bin yemek maaşı
Yemek kartı pardon
Ofise gel İstanbul’da
Burdan mı devam edicez esin
Sende TKP at
Çıktı ben
Yan hakları ek gelirleri hepsini burada kalem kalem mi
Yazayım dingil
Hakaret etme gelirim İstanbul'a o telefonu sana yediririm. Yalanın ortaya çıkınca mı dingil oldum? Yan gelirlerle zaten tırcılar da fazla alıyor. Operatörler de fazla alıyor.. Bugün ben haftada 3-4 gün gittiğim limandan 80 b lira alıyorum ekstra işlerle 100 lirayı buluyor. Biraz geçiyor.
Sen o paralara yöneticilik yapıyorum diyorsun insan kandırıyorsun.. İstanbul'da bir de. Tırcılık falan zor gelirse bırak işi kurye ol 🤣 Hah, buna anca emekli ve asgarî ücret tayfa inanır.
Hadi gelsene. Bi göreyim o erkeği bi
Geldiğin yeri söyle ziyarete gelicem adresini söyle bana telefon Bırak buraya bi bakayım şu deliğikanlı prensese
Erkek olan sendin göstersene o erkeği hadi adresi söyle saati söyle
Ticaretle uğraşıyorum
Risk her zaman var. Zarar ettiğimiz anlar da oluyor
Bence mirasyediler
Onu ben de her gün soruyorum 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?