BIST 100 endeksiyle faizi karşılaştırınca faiz çok daha fazla kazandırmış. Borsa İstanbul'da kar etmeyi bırak, hisse düşüyor, enflasyonla para eriyor.
Borsa
Faiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ulkemizde nas dönemi sonrasi tek dogru yatirim faiz ve para piyasasi fonlari
Tly hakkında ne düşünüyorsunuz
Msci bir şeyler demiş ABD düşürecek zorla
Faiz'de de ana para eriyor enflasyon karşısında.
Diğer yatırımlarda risk veya bekleme süresi var doğru, ama faizde %100 garantili kayıp var. Yani faiz sana kesin olarak bu enflasyonda paranı eriteceğini vaat ediyor. Borsa ve altında zamanlama yanlışsa beklersin, ama faizde paranı enflasyona karşı kesin olarak eritirsin. Manipülasyondan kaçmak için de tek hisse yerine kurumsal fonlara ya da BİST30'a sepet yaparsın, olur biter. Risk almak istememek hepimizin istediği bir şey ama faiz riski ortadan kaldırmıyor, sadece paran erirken kafan rahat oluyor.
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber, günümüzde Faiz daha karlı. En azından benim birikimim faizde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket cevabım net bir şekilde Faiz 📊 BIST 100 enflasyona yenik düşüp seni yıprattıysa riski düşürmek en mantıklısı. Mevduat faizi şu dönemde garantili getiri sunsa da uzun vadede borsadaki doğru şirketler enflasyonu aşar. Önemli olan tüm yumurtaları aynı sepete koymamak ve kendi araştırmanı yapmak. YTD 😛 Sen şu an birikimini nasıl yönetiyorsun? 💰