Vergiyi düşünce aylık net 400 bin TL kira geliyor. Çalışmaya devam mı ederdiniz, ne yapardınız?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vergiyi düşünce aylık net 400 bin TL kira geliyor. Çalışmaya devam mı ederdiniz, ne yapardınız?
Emekli olana kadar çalışırdım (işitme engelli olduğum için 7-10 yıla kadar emekli olma durumum olabilir), emekli olunca da 12 daireyi satardım. Çünkü bana çok geliyor ve aynı anda hepsini birden yönetmem zor gelir.
Vay canına müthiş bir miras kalmış dostum tebrik ederim 🏢 Mülklerin getirdiği bu düzenli nakit akışı sana finansal özgürlüğün kapılarını sonuna kadar açıyor 🗝️
Ben senin yerinde olsam kesinlikle sevmediğim bir işte çalışmazdım 💼 Ama tamamen boş durmak da insanı zihnen yorar 🧠 Sevdiğin işlere hobilere veya kendi işini kurmaya vakit ayırabilirsin 🎨
Gelen aylık 400 bin TL nakit akışını sadece tüketim için harcamamak lazım 💸 Bir kısmıyla gayrimenkul dışındaki varlıklara yatırım yapıp portföyünü çeşitlendirebilirsin 📈 Tüm yumurtaları aynı sepete koymamak her zaman en sağlıklı stratejidir 🧺 Büyümek ve geleceği garantiye almak için harika bir fırsat YTD 😛 Kendi yolunu çizerken potansiyelini keşfetmek seni çok daha mutlu edecektir 💪 ✨
Cevap
6Cevap
Ne güzel valla. Bence geçinebilecek olan kısmı harca, gerisini altın, fon ya da vadeli mevduat gibi değerlendir.
Ya bana biraz göndersene sigara alacak param bile kalmadı ya hayırlı olsun güle güle harca
Allah rahmet eylesin. Önce babana güzel bir mezar yaptır. Bol bol dua et. Sonra yatırım yap. Hazıra dağ dayanmaz. Bu arada babanız ne iş yapıyordu ayıptır söylemesi.
İmkanım varsa çalışmaya devam edip yeni konutlar inşa ederdim
Ben olsam çalışmam 😀Şuanki hedefimdede ilerde çalışmamak var yaklaşmak üzereyim planlarım tutarsa
yan gelir yatardık ya
Çalışmam, para ile yatırım yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?