Benim cabala çalış diye kandırmasın kimse.
Herkesin anası babası sağolsun 10-0 öndeler.
Onlar bizim yerimize işe alınıyor. Benim elimde sadece çalışmak var. Ama onların elinde çalışmak, çevre, iyi aile desteği ve ekonomisi var.
Ben öleyim o zaman ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim cabala çalış diye kandırmasın kimse.
Herkesin anası babası sağolsun 10-0 öndeler.
Onlar bizim yerimize işe alınıyor. Benim elimde sadece çalışmak var. Ama onların elinde çalışmak, çevre, iyi aile desteği ve ekonomisi var.
Ben öleyim o zaman ya
Böyle düşünmemelisin. Önce varmak istediğin noktayı düşün. Ben de ailem tarafındaj varlıklı biri değilim lakin geldiğim noktaya kendi emeğim ile geldim.
Tabii ki aile ve coğrafya insanın elinde değil ve 10-0 önde başlayanlar can sıkıcı olabilir ama bunu değiştiremezsin. Başını duvarlara vurmak fayda da etmez. Başka bir yol aramalı ve bu durumu nasıl tersine çevireceğine bakmalısın.
Ya insanım ben sanırım bi yere kadar
Sabır
Sakin ol seni anlıyorum sabret demiyorum asla ama bunu tersine çevirmenin bir yolunu bulabilirsin. Sinirlenmek sadece sana zarar. Yine bir şey değişmiyor ki
zaten tersine çevirmek için yaşadım senelerce
Peki ne yaptın?
Çalıştım kazandım okulları mezun oldum.
Şimdi bo,, k gibi kaldim ortada
Ve çabalarken babasız her şeyi olan insanlar karşıma çıkıyor tetikleniyorum. Darp edesim geliyor.
Bu yaşadığın ülke ile alakalı maalesef. Okumak zaten işe yaramıyor. Çalışmak ise çoğu sektörde karın tokluğu. Yerinde olsam benim gibi yapardım. Okuduğun bölüm ile alakalı kendini geliştirip ya kendi işini kurmak yanda yurt dışı bağlantısı yapmak
Cevap
2Cevap
Bu bişeyi olmayıp çocuk yapan anne babalar yokmu bu kadar evladın ahlari nereye gidecek yahu yaşıtları son model arabalara binsin bizde bu iki kişinin 5 dklik zevki için bu hayatı yaşayalım bu reva mi
Son model arabada dahi gözüm yok.
Elinde iphone var. Kombinler zaradan. Bana burs çıkmıyor, staj çıkmıyor.
Param olmadan parayla yapılmış iceriklerden daha kaliteli işler yaratıyorum. Ama parayla yapılmış içerikleri olan kişi ise alınıyor. Veya hayatta ön planda
Yapacak bişey yok canım insan kendi ailesi secemiyor maalesef emin ol benim ailem daha beter hem ekonomik olarak hemde insan olarak. ve akrabada ole
Intihar etmekten başka çarem kalmadı
Böyle düşünme, canım elbet Allah yardım eder
B. ok
Hxjxjxjxj biliyorum bende cildircam en son
Ölme ölme haklısın isyan etmekte. Ama sen başarıcan hepsini geçicen
Torpili olan yol alıyor bu hayatta..
Hayat herkese adil değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?