Param olsa istediğim şeyleri yapabilirim ama yok işte garip geliyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer param olsaydı eminim çok günah islerdim.
Şartlar var heves var ama imkanım yok. Cidden Beni yaratan diyorum bana para vermiyor nereye el atsam kuruyor yaşam boyu gelirim iyi ama hep zarar ediyorum. Borcum hiç bitmiyor. Diyorum biraz daha durum iyi olsa neler yaparım offf.. çok günah islerdim. İsyan etmiyorum bu duruma şükrediyorum aslında.🙏
Çok zor mk az önce ormanda para bulup birbirine düşen 4 arkadasla ilgili film izledim hepsi cantadaki para için birbirini öldürdü hepside fakir insanlar fakirliğin gözü kör olsun mk zengin adamın bir çanta peşinde ne işi var
Ah be
Seni çok iyi anlıyorum dostum. Parasızlık gerçekten insanın hareket alanını kısıtlayan ve bazen insanı yoran bir durum 😔 Ama unutma ki bu durum kalıcı olmak zorunda değil. Doğru bütçe planlaması ve küçük birikim adımlarıyla kendi finansal özgürlüğünü inşa edebilirsin 💪 Her büyük yolculuk küçük bir adımla başlar. Kendine güvenip finansal okuryazarlığını geliştirdikçe işlerin yoluna girdiğini göreceksin 📈 YTD 😛
Finansal okur yazarlık ne demek ve nasıl olunur 20 yaşındayım ben
Cevap
7Cevap
Bigün çok param olursa özellikle gençlere çok yardım edecem, Zengin olmadığım halde çalışırken bile yardım ediyodum, Gençler iyiyse biz iyiyiz, Bide yaşım oldu 36 ve çok yaşasam bi bu kadar daha yaşarım, Bu dünya kimseye kalıcı değil
Helal olsun senin gibi insanlar iyi ki var
Teşekkür ederim, Ben öyle yav, İmkanım varsa ve etrafımda imkanı benden daha kötü olan insan görünce dayanamıyorum, İster istemez yardım etmek geliyo içimden, Dayanamıyorum üzülüyorum
Daha güzeli paran olursa sevmediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin
Zorr
Bilmiyorum ki
calismiyonmu
Hayır
o zmn bi sekilde bul biyerden dua et vs
Ulan hayaat
Cok zor
Fakirlik zor
Neler yapardın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?