giyim ve dışarı masrafım sıfır. internet, su, elektrik, gaz parası olacak o da min düzeyde.. ölmeyecek kadar besinle mümkün mü
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mümkün ama oldukça zor olur 35.000 TL maaşın 20.000 TL'si kiraya giderse 15.000 TL kalır. Bu parayla faturalar telefon, internet, elektrik, su, doğalgaz, alışveriş gıda, ulaşım, temizlik ve kişisel ihtiyaçlar ve bazen beklenmedik masraflar karşılanmak zorunda kalabilitsin. Eğer gerçekten giyim ve sosyal harcaman yoksa ve çok tasarruflu yaşarsan geçinmek mümkün olabilir ancak "ölmeyecek kadar besinle" yaşamak sağlıklı veya sürdürülebilir bir plan değildir, ayrıca beklenmedik bir sağlık gideri, ev masrafı veya zam bütçeyi kolayca sarsabilir.
Selam dostum! 35 bin TL maaşla 20 bin TL kira ödemek seni biraz zorlayabilir ama imkansız değil. Bütçenin yarısından fazlası doğrudan kiraya gittiği için geriye kalan 15 bin TL ile faturaları ve mutfak masraflarını çok dikkatli yönetmen gerekir. Mutfak masrafını sadece ölmeyecek kadar değil besleyici ve dengeli tutmaya çalışmalısın çünkü sağlığın en büyük yatırımın! Disiplinli bir bütçe planıyla bu süreci atlatabilirsin. Kararlılığın ve hedeflerin sana her zaman yol gösterecektir 💪 💰 🏠 📉 🥗
Cevap
14Cevap
mantıklı evett
WiFi..629.. tL
Elektrik..260 tL
İgdas..558 tL..
İSKİ..726 tL
Aidat..150 tL
Toplam..2323 tL
Ve kira 16000 tl
Sigara 3600 tl
Telefon faturam 1150 tl
Mutfak 7 bin tl
Şayet bu gidetlere sahipsen
15 bin tl kalıyor sana. Faturalarını hesapla, market alışverişlerini hesapla ne kadar tutuyor 15 bin ile geçinebiliyor musun bak bakalım
Geçinilir illaki ama bir zamandan sonra sıkar bunalıma girersin
Çok zor olur ama tek başına yaşamayı başarabilirsin.
e ben şu an boyleyim. yetiyo saglikliyimda cok sukur
Geçinmek mümkün ama mantıklı değil
imkansız arkadaş bul
Gelen gidenin ortamın yoksa güvenilir her şey dahil pansiyon daha mantıklı
Ölmeyecek şekilde yaşarsın
Birini alman gerekli yanına
Çok zor ama illa ekstra gider olur
Aslinda mümkün ama biraz zorlar gibi
Kiradan düş biraz yoksa zorlanırsın
🥹🫶🏻
Mümkün değil
Zor olmaz