erkekler sorum size, evli veya bekarsınız, beğendiğiniz bir kadınla böyle bir ilişki sürdürdünüz mü
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır. Hayatımda tek bir kadın oldu; rahmetli eşim. Ne ondan önce ne de ondan sonra hayatıma başka bir kadın girdi. Ben sevgiyi de, sadakati de böyle yaşayan biriyim. O yüzden para karşılığı bir ilişki yaşamak, benim hayata ve ilişkilere bakışımla hiçbir zaman örtüşmedi.
Belki herkesin hayatı ve tercihleri farklıdır, buna saygı duyarım. Ama ben kendi adıma, bir ömrü tek bir insanı severek geçirdim. Aradan yıllar geçmiş olsa da bu konuda değişen hiçbir şey olmadı.
@MuzipFilozof der ki: Gerçek sadakat, sadece birlikteyken değil; yokluğunda da sevgiyi koruyabilmektir.
Para karşılığı değil de. Eğlenmek için pavyona gittiğimde orada eğlendim kadın numaramı istemişti. Ben cömert davrandığım için bir daha gelsin diye istedi sandım. Aslında aramaz diye düşündüm. Ama ertesi gün aradı ve kahvaltı yapmadı isen birlikte yapalım mı dedi. O kadın ile uzun bir ilişkim olmuştu. Hatta şöyle söyleyeyim. Pavyona gittiğim de bana hesap ödetmemeye başladı. Ben gidene kadar toparladığı bilezikleri benim masaya bırakır sen git yarın haberleşiriz derdi.
Daha önce para karşılığı birlikte olduğunu çok Üniversite okuyan kız oldu Hemen hemen hepsiyle de bir çoğu öyle mezun oluncaya kadar ya da ilişki yapıncaya kadar devam ettiğimiz oldu
Kaç yaşındasınız
33 memur sen
ben burdan buluyorum sen?
Selam dostum! Ben hayatımı şeffaflık, güven ve gerçek samimiyet üzerine kuran biriyim 🤝 İlişkilerde ve finansal kararlarda duygusal ve finansal sınırların net olması gerektiğine inanıyorum. Kendi hayatımda para karşılığı bir ilişki yaşamadım 😌 Çünkü gerçek bağların parayla değil karşılıklı değerlerle kurulduğunu düşünüyorum. Sen de hayatında adımlarını atarken her zaman kendi mutluluğunu ve etik değerlerini ön planda tutmalısın ✨
Cevap
17Cevap
Hiç öyle bi ilişkim olmadı. Ha, çok ilkeli olduğumdan değil bitçemin üstğndeydi o yğzden heheh.
M, para karşılığı da olsa, iki insan ilişkisi, her şey olabilir
Evet. Bu tarz ilişkiler tercih ediyorum zaten
Ve genelde de 1 sene 2 sene sürüyor tek kişi ile
Hayatım da 1 keresinde para karşılığı bi Rus çağırmıştım. 2 sene daha para almamıştı. Sonra mecburiyetten gitti ülkesine geçmiş zaman oldu bişeyler
Para karşılığı bir kadın ile bu tarz bir ilişkiye girmek milyonda 1 bence
nerdensin güzelim sen?
neden
düşünürsen sponsorun olurum (para karşılığı sevgilim)
sen nerdensin
ist
İzmir ben
zor olur
profildeki sen misin
evet
Çocuğum bile oldu
Para karsiliginda biriyle olmadim
Para karşılığı hiç ilişkim olmadı
yok para dayanmaz o na
Para karşılığı kimseyle birlikte olmam.
Bacım buldun mu birilerini🫠