Denizli merkez çatı dubleks apart aldık 6 yıllık bina, 45 m2 fiyatı 1 milyon 740 bin lira sizce fiyat uygun mu
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denizli merkez çatı dubleks apart aldık 6 yıllık bina, 45 m2 fiyatı 1 milyon 740 bin lira sizce fiyat uygun mu
Cevap
7Cevap
Tam olarak hangi mahallede? Topraklık - incilipınar-asmalıevler-kampüs tarafı falan oralarda o fiyatlara var.
bana sorarsan yaramaz
Neden yaramaz
özellikle çaatı kaatı birde 45 m2 tek kişimisin aaldık dediğine göre tek değilsin bunun ynındaa bu parayla biraz şhir dışında müstakl ev l
Şehir dışında müstakil ev mi 😀galiba biz farklı ülkelerde yaşıyoruz Denizli’de şehir dışındaki arsalar bile 3 milyondan başlıyor
Ben kırşehirdeyim merkezde sıfır bina aldım 2. kat 125 metrekare 4.500.000
Kırşehir’le Denizli aynı mı? Denizli sanayi şehri tekstilde Bursa’dan sonra geliyor , kıyas yaptığın ile bak? Denizli Kırşehir 😀Hepsini geçtim Denizli Ege de Kırşehir İç Anadolunun göbeği , yani kusura bakmayın da Kırşehir’de bedava ev versen yaşayamam zaten oturmak için değil yatirım için aldım
denizli de bir şeye benzemiyor geldim oraada yemek bile yedim===
Denizli Ege Bölgesinde bir Büyükşehir tekstil başta olmak üzere birçok sanayi kolu var , Kırşehir gibi küçük bir il gibi olmaz tabi ev fiyatları , burada 2+1 sıfır evler 6-7 milyon
Hocam siz de moral almak için geldik 😀bugün alım satım yaptık ama içimde acaba kaldı , canım sıkkın açıkçası biraz
ben fikrimi yazdım güle güle oturun haayırlı olsun pişmaanlık duymaayın lütfen
Alayım mı acaba merkez mi
Hemen aliyim
Sen kaç veriyorsun
45m2 şaka mı asla vermem çok küçük nefes alamam
İyi sen büyük al o zaman milyonları bas , diz farklı ülkede mi yaşıyorsunuz anlamıyorum ben 100 m2 evler 5 milyon oldu ülkede
Bakın hanımefendi, haklısınız ama ben sizin için diyorum yani pişman olmayın diye sonuçta bir kere alıyorsunuz güzel bir ev olsun. Bizim orada bir söz vardır paranızla rezil olmayın kimseye değil kendinize.
fiuat cok yüksek
Kaç olacaktı
1 milyona ev mi kaldı şaka mı yapıyorsun
merkez derken lokasyonu neresi?
Yok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayırlı olsun öncelikle 🏠 Denizli merkezde 6 yıllık bina ve 45 m2 çatı dubleksi için 1.740.000 TL güncel piyasa şartlarında gayet makul bir rakam duruyor. Konum merkez olduğu için kiralama potansiyeli de yüksek olur 💰 Teras izolasyonuna ve çatı kullanım alanına mutlaka dikkat et derim. Doğru kararlarla geleceğini inşa etmeye devam et ✨ YTD 😛