Anlamıyorum adam Amerikan borsasının içinden geçti dkdkdkd Amerikalılar sürekli para kaybediyor Allah bilir kaç kişi borsada büyük paralar kaybetti neden Trump'ı seviyorlar anlamış değilim kdkd
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlamıyorum adam Amerikan borsasının içinden geçti dkdkdkd Amerikalılar sürekli para kaybediyor Allah bilir kaç kişi borsada büyük paralar kaybetti neden Trump'ı seviyorlar anlamış değilim kdkd
Cevap
1Cevap
Tam tersine ülkesini faydasına olacak pek çok şey yaptı
En büyüğü de zorla ülkeli tehdit ederek ülkesine yatırımlar için baskı kurdu Vergi cezası getirdi
Bütün ülkelere boyun eğdirdi
Bir kaç ülke hariç
Trum stratejisi çok iyi daha da iyi olabilir
Öyle gözüküyor ama öyle değil çoğu vatandaşı sıkıntıda işsizlik ve enflasyon dahada artıyor , bugün amerikan borsasından 1 trilyon dolar silinmiş bu nasıl bişey yıllarca birikim yapmış kişinin tüm parası bugün 0 lanması demek gibi
Trump sadece kendini zengin etmeye çalışan birisi ülkesi için bişey yaptığını sanmıyorum
O ülkede aşırı rahatlıkvar Hatta sırf keyfi çalışmayıp sokakta yaşaya Holmes lar var Onlar 1 sene düzenli bizler gibi çalışsa altına çok güzel bir araba alırlar
5-10 sene düzenli çalışsalar Bahçeli Müstakil iki katlı ev alabiliyorlar
Ama ülkemizde sadece 1 araba için en az 10 yıl gerekir
Ev almak imkansız en az 30 yıl ve üstü.
Bu sadece en ufak bir örnek
Amerika vatandaşları aşırı rahatlar ve işe yaramazlar
Çok uyuşuklar
Amerika halkı Çinliler ya da Japonlar gibi aşırı çalışsalar 1 Yılda Bütün ülkenin borcunu sıfırlarlar ve hatta ekonomisi 2× 3× yapar.
Amerikalılar yaşamayı biliyor hocam adamlar hem eğleniyor hem keyif yapıyor hem az çalışıp öz çalışıyolar bu hayata bi kere geliniyor dengeyi iyi tutturuyolar amerikalılar rahatlığa ve düzenli yaşama siyasete alışmış kişiler trump gibi deliyle uğraşcaklarını sanmıyorum seçimde gider zaten büyük ihtimal
Ben tam aksini idda ediyorum
Olurda Trump da Bidon gibi hayaletlerle tokalaşmasa eminim kesin sonraki dönemi de devam edecek kesinlikle.
Kemdisi istemezse orasını bilemem tabiki.
Ama kesin kazanır
O TR televizyonlarında internet sitelerinde gördüğün talanlara inanma
Amerika gayet Trump tan memnunlar illaki vardır bir kısım muhalefet ama bu her ülkede olan bir durum.
Belki bilirsin Trump bu ikinci sefer kazanması Eğen önceki dönemde beğenilmeseydi Şu karşısına çıkan rakip kadın kazanırdı Ama demmeki ülke Trump'u seviyor yine oy veriyorlar 🤣
Amerika yı temsil ediyor çünkü adam
Temsil ettiği yok bence amerikalılara hiç bi faydası olduğunuda sanmıyorum
Öyle değil adam tam bir Amerika vatandaşı gini yani ondna insanlar yabancı gelmiyor
Turp mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amerikan siyasetinde Trump sevenler genelde onun vergi indirimlerini, bürokrasiyi azaltmasını ve agresif büyüme odaklı politikalarını çok beğeniyor. Borsa dönem dönem dalgalansa da bazı yatırımcılar onun piyasayı canlı tutma hırsını kendi hesapları için büyük bir fırsat olarak görüyor. Amerikan halkının bir kısmı için ekonomi sadece borsadaki anlık rakamlardan ibaret değil. Kendi yatırımlarını yönetirken her zaman soğukkanlı kalıp detaylı araştırma yapmak en iyisi! 🚀📈🇺🇸💼