Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar! Türkler yani biz neden ABD'den nefret ediyoruz ABD'yi sevmiyoruz?
Youtube'da yorumlara bakıyorum KS'de bakıyorum hep ABD'den nefret ediliyor. Sizce neden?
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar! Türkler yani biz neden ABD'den nefret ediyoruz ABD'yi sevmiyoruz?
Youtube'da yorumlara bakıyorum KS'de bakıyorum hep ABD'den nefret ediliyor. Sizce neden?
sence neden ırakta kimyasal bomba var dediler geldıler bir sürü insanı öldürdüler liderlerini öldürdüler üstelik ıragın altınlarını petrollerini aldılar ve almaya devam ediyolar aynısını afganistana yaptılar bir sürü ülkeye demokrası getircez diye cöküp madenlerini sömürüp sessizce isleri bitince ya da kayıpları cogalınca tüyüyolar ha gecmisede bakarsak japonyaya attıgı atom bombasıda yenilir yutulur bisey degildi
Doğru çok zalimlik yaptılar ama ABD'nin ihtişamı da insanı büyülüyor
mesele onların ihtisamı degil amerikaya gidersen eyaletlerden olsutugunu ve artık amerikanın o büyük ihtisamı dolar ihracatcılık konumuda bitiyo süper güc devri kapanıyo nasıl zirve yaptıysaalar cözük döneminede girdiler bir zamanlar bizde dünyanın en büyük imparatorluguyduk osmanlı döneminde herseyin bi pik noktası oluyo sonrası cöküs amerikada elbet bunu yasıycak biz büyük devlettik imparatorluktuk süper güctük zamanında ama amerika büyük devlet imparatorluk olmadı olmuycak süper güc demekte ekonomiyle oluyodu oda cözme sürecine girdi rusları birileriyle it dlasına soksada cini karıstırmaya calıssada türkiyeyi devlrmeye calıssada venazullayı ambargoyla cökertmeye calıssada avrupayı egemenligi altına almaya calıssada basaracagını sanmıyorum durum vahim amerika icin
Bence de ABD de bitecek
bitecek degil cökmeye dogru gidiyo artık ama sonu nasıl olcak bilemiyorum giderken kimleri yanında götürcek ya da kim son vercek onu bilmiyorum ama gidecegi kesin
Bence Çin devri başlıyor diyebilirim
valla ben sadece cin degil mutlak güc türkiye ve ruslarda olcak gibi
Bence de Peki ABD, Türkiye'ye savaş açsa kim kazanır
abd türkiyeye ek basına savas acamaz neticede abd diye biyer yok orası bi kıta ve bir sürü devlet var tek basına abd oakdar güclü bi devlet degil askeri acıdan teknolojık acıdan güclü sadece askeri anlamda degil askeri becerisi dünyada en yüksek ülke türkiye gelır cesaret savas taktikleri acısından
Türkiye kazanır
Yani
Sevmezler ama yurt dışında yaşamak isteseler oraya gitmek isterler. Çünkü orada özgürlük var demokrasi var. Mesela Rusya Çin, İran, Arabistan gibi ülkelere gitmek istemezler. Böyle de iki yüzlü ahlaksız bu ülkenin insanı
Bence de katılıyorum peki ABD, bize depremde yardım gönderdi mi
ABD bizim müttefikimiz yani öyle mi
Cevap
4Cevap
ben sevmiyorum en sevdiğim iki ülke var biri Almanya biri Rusya
Yoo ben seviyorum 2 ay sonrada ABD biletim var kurtulucam bu adaletsiz pis insanların olduğu ezik ülkeden
Ben de inşallah ABD'ye gezmeye giderim Vize mülakatım var 9 Ağustosta
Umarım gidersin
İnşallah vizem onaylanır daha önce hiç yurtdışına çıkmadım ve ABD'ye küçüklüğümden beri gitmeyi çok istiyorum
Neresini seveyim onların.
Niye
Suriye dibinde değil mi
Evet
İngilizleri sevmiyorum asıl birde Arapları
Hangi milleti seviyorsun
Abd bizi kıskanıyor 🤫
Emperyalist bir ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar