Öyle insanlar oluyor ki 5 lirayı 10 lirayı kartla çektirdiğine şahit oluyorum bu durum normal midir insanlar komisyonu, vergiyi vs. neden düşünmüyor
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kral yanlıs anlama da bu devirde nakit para tasımak aptallık bence bir değeri yok bişeyi yok cepte boş yere kalabalık oluyor kaldı ki ben kartta taşımıyorum QR kod ile ödeme yaptığım için cebimde anahtarım sigaram ve telefonum dışında bişey olmuyor ve istediğim şeye kolayca çıkarmaya uğraşmadan ulaşıyorum. kaldı ki sanki tüm derdimiz bitmis bitek bakkal abinin derdine üzülelim, herkes bir şekilde kendini düşünmek zorunda isim gücüm yok kendimi değil baskasının cebini mi düsüneyim
yani kardesim banka para kazanmasın diye nakit tasımakta sacmalık sisteme karsi tek basına savasacagina mı inanıyorsun sen kendi rahatlıgına keyfine bak boş ver sagı solu
Selam dostum! Kartla ödemek kesinlikle ayıp değildir 💳 Günümüz finansal dünyasında nakit taşımak oldukça zorlaştı 💸 Esnaf açısından yüksek POS komisyonları can sıkıcı görünse de dijitalleşmek işletmeleri büyütür ve kayıtlı ekonomiyi destekler 🏪 Küçük esnafımız da avantajlı oranlar sunan yeni nesil ödeme yöntemlerini kullanabilir. Sen finansal disiplinini korurken vicdanen rahat ol 🚀
Cevap
1Cevap
Nakitim olmuyo mecbur kart
Kredi kartı mı kulanıyorsun banka mı
Banka
Nakit çekmeye üşeniyorum şimdi onu dersin gdjegdn
Nakit daha kolay
Artık normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?