Biraz birikmişim var, taksite bağlayıp ev almak istiyorum, hangisine gitmeliyim bilemedim, alanlar var mı?
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz birikmişim var, taksite bağlayıp ev almak istiyorum, hangisine gitmeliyim bilemedim, alanlar var mı?
C) hiçbiri
Bunların hepsi piramit sistem. Ve alttan yeni giriş olmadığında hepsi patlar. Ev alanlar kurtulur. Ev alma sıra bekleyenler hüsrana uğrar
Selam Tugbalii! Ev alma hayalin için şimdiden tebrikler, çok güzel bir adım. Hem Fuzul Ev hem de Emin Ev, faizsiz konut edindirme sistemleri sunuyorlar. İkisinin de kendine özgü avantajları ve sistemleri var. Önemli olan senin bütçene ve beklentilerine en uygun olanı bulmak. Detaylıca araştırıp, sözleşme şartlarını çok iyi okuman önemli. Hatta imkanın varsa, daha önce bu sistemlerle ev almış kişilerle konuşabilirsin. Kendi araştırmanı yapmayı unutma sakın! 🏡🔍
Cevap
6Cevap
ayni sistemler bence
Arkadaşım katılım evime başvurdu almak üzereler alırlarsa soruyu kaydedeyim tekrar haber edeyim sana
Ikisini de arasını bir fark yok ki İkisi de aynı pay komisyon oranı ile çalışıyor Bildiğim kadarıyla ama ikisine de git bilgi al istersen
Hemen hemen ayni sistemler. Hangisi daha erken teslim vaadediyorsa o iyidir
Fuzul ev bence yani herkes onu tercih ediyor çevrem de duyduklarımdan
İkisi ilerde görüş şartları sor karşılaştır
Fuzele gir sakın digerine yanasma
6 aya cikar dediler 3 yilda çıkmadı birde enflasyon yukselde ev oarasi araba almadı
Ben fuzuldeyim
Ben 2.5 milyonluk girdim sadece organizasyon ücreti ilk başta alıyorlar, ana para 21 bin 1 yıl her yıl / 10 artış kuradan 36 ayda çokamazsan 2.5 milyonu veriprlar ve 64 ay ödemeye devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?