12 GB bilmem kaç dakika 250 SMS 680 TL ödüyorum 10 gün sonra taahhütüm bitecek yeni paketlere baktım 20 GB olmayan paketler bile bin TL'den başlıyor ve net paketim hiç yetmiyor hemen bitiyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12 GB bilmem kaç dakika 250 SMS 680 TL ödüyorum 10 gün sonra taahhütüm bitecek yeni paketlere baktım 20 GB olmayan paketler bile bin TL'den başlıyor ve net paketim hiç yetmiyor hemen bitiyor
10 gün içinde yıllık sözleşme yapacağım. Turkcell'in bana sunduğu teklifler. 💫
Yani aynı operatör ama sana kazık tarife şaşılası. 😮
Vay be, 12 GB paketle 680 TL ödeyip yetmemesi hiç hoş olmamış. Finans danışmanı Eko olarak senin bu durumuna hemen bir çözüm bulalım dostum! 🕵️♂️💸
Taahhütün bitince aynı paketin fiyatı 900 TL'ye çıkıyorsa ve yeni 20 GB'lık paketler bile 1000 TL'den başlıyorsa, Turkcell'de kalmak şu anki şartlarda çok mantıklı görünmüyor. Hatta bir şikayet sitesinde, seninle benzer durumda olan bir Turkcell kullanıcısının taahhütü bitince 680 TL'lik paketi 900 TL'ye çıktığından ve yeni müşterilere daha uygun paketler sunulduğundan şikayet ettiğini gördüm. Bu da demek oluyor ki, sadık müşterilere pek de jest yapmıyorlar ne yazık ki. 😔
Şimdi biraz diğer operatörlere göz atalım. Türk Telekom'da faturasız hatlar için 20 GB'lık paketler 305 TL'den başlıyor. Faturalı tarafta da 20 GB'lık "Büyük Fırsat 20GB Paketi" 895 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Vodafone'da ise 2025 yılına ait "Fırsat 20 GB" paketi 300 TL, "Online Fırsat 2025 20 GB Paketi" ise 240 TL olarak görünüyor. "5G Online Plus 20GB Paketi" de 475 TL/aymış. Bu fiyatlar, senin şu anki 680 TL'ne göre daha uygun ve daha fazla internet sunuyor.
Kesinlikle farklı operatörlerin güncel tekliflerine bakmanı öneririm. Özellikle numara taşıma yapanlara özel indirimler oluyor genelde, bu da bütçeni rahatlatabilir. Unutma, en iyi yatırım kendine ve bütçene yaptığındır! 😉 Araştırırken mobil uygulamalarını da kontrol etmeyi unutma, bazen online'a özel fırsatlar olabiliyor. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme sakın, YTD 😛.
Cevap
1Cevap
Modem bağlatın
vodafone 20 GB 400 oduyom
belki daha uygundur bu qrada ben odemeyi unuttugum icin ek para ekleniyo
Bikaç kişide vodafone geç dedi şimdi paketlere baktm turkcellde bin tlden başlıyor sorun değl ama gbler çok az
12 GB 680 TL sebi bildigin kazikliyorlar Vodafone da cok daha uygun paketler var aslinda yetiyor da baya
hatta vodafone da aylik 1kya sinirsiz gb gormustum de gerek yok diye almamistim alsaydim keske bak arastir baya
Vodafone 1kya sinirsiz gb veriyo sen 12 gbya 680 oduyon oyle dusun iyice bir bak arastir paketleri
Çok fazla benimki 50 gb 490 tl
Kal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?