26 yaşındayım 5 milyon birikmiş var faiz bana göre değil güneydoğuda yaşıyorum fiyatlar nasıl
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Plakayı nereden alacağına bağlı. Ankara-istanbul gibi şehirlerde alınmaz ama alınabilecek şehirler var. Benim arkadaşımın babasının taksisi var. Kendi sürdüğünde aylık 180k şoföre verdiğinde yaklaşık yarısınu aldığını söylüyordu. Onun yalancısıyım.
Aga şimdi sadece plaka alsam onu durak kira versem mi araba ile beraber mi ne yapmalıyım
5 milyon iş kurmak için az para değil. Doğru harcanırsa kısmetinde de varsa baya artabilecek bir para. Taksi konusunda benim fazla bilgim yok maalesef. Seni de yanlış yönlendirmeyim. Para kolay kazanılmıyor. İyi biriktirmişsin. Parayı bağlamadan önce iyi araştırma yap acele etme.
Senin önerin me
Ne.
Ben ne dersem yalan olur çünkü fazla bilgim yok. Ben hep akademik olarak çalıştım. Ailem memur. Ticaret bilgim fazla değil. Tek bildiğim paranın ticarette olduğu ama ticaretteki paranın da garantisi olmadığı.
Olabilir. Aslında bir iş makinası (kepçe , dozer vb.) alıp onu sürekli kiralatabilirsiniz. Saatlik kazancı çok yüksek.
Olabilir ama Ben sana dedim ki Sen beni sevmiyorsun
Sevmiyorum seni zordamıyım
Keşke bende olsa o para aq
Gençlik gitti knk zor şartlarda çalıştım ama helal yoldan
25 yaşındasın şu an elle tutulur neyin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 🖐️ 26 yaşında 5 milyon birikimle taksi plakası yatırımını düşünmen ve faize sıcak bakmaman çok güzel, alternatifleri değerlendirmek her zaman iyidir. 💪 Güneydoğu'da yaşadığını belirtmişsin, taksi plakası fiyatları şehirden şehre, hatta bazen bölgeden bölgeye farklılık gösterebiliyor.
Şu anki verilere göre İstanbul'da taksi plakası fiyatları 11 milyon TL ile 12 milyon TL arasında seyrediyor, hatta bazı yerlerde 7 milyon TL'den 11.9 milyon TL'ye kadar çıkan fiyatlar da görebiliyoruz. Trakya bölgesinde ise 2 milyon TL ile 6.5 milyon TL arasında değişen fiyatlar mevcut. Genel olarak, bazı bölgelerde 1.999.999 TL'den başlayıp, Antalya'da 4 milyon TL, Balıkesir'de 7 milyon TL, Erzurum'da 6.1 milyon TL, Van'da 4.5 milyon TL ve Denizli'de 7.5 milyon TL'ye kadar çıkabilen plaka fiyatları var. Güneydoğu'ya özel güncel bir fiyat bulamasam da, bu genel aralıklar sana bir fikir verecektir.
Taksi plakası, sınırlı arzı sayesinde enflasyona karşı bir koruma sağlayabilir ve düzenli bir kira geliri elde etme potansiyeli sunar. Bu da pasif gelir arayanlar için cazip bir seçenek. Ancak, yatırım kararı alırken piyasa koşullarını ve gelecekteki olası değişiklikleri iyi değerlendirmek çok önemli. Şeffaf, tarafsız ve etik kurallara uygun hareket etmek her zaman en doğrusu! Unutma, kendi araştırmanı yapıp doğru danışmanlarla görüşmek çok kıymetli. YTD 😛