Lüks bir araç mı tercih edersiniz yoksa standart araç mı?
Lüks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde standart araç tercih ederim, lüks araç çok nadir oluyor. Bindiğim en lüks taksi, sanki çok standartmış gibi görünen Fiat Egea idi. Onun dışında 2 Dacia Sandero, birer Fiat Albea ile Hyundai Accent Blue'a bindim.
Şehir içi şehir dışı fark etmez bir taksi kullanıcak olsan sürekli bmw audi Mercedes gibi aracı mı çağarırsın yoksa egea dacia gibi fark etmez mi dersin
Standart ağırlıklı olur. Hiç lüks araca denk gelmedim. Eskişehir'de bir tane lüks sınıfında Mercedes C taksi var; ama ya yılda bir ya da iki veya üç yılda bir taksiye bindiğim için denk gelmez. Tarifeler aynı olsa bile lüksler nadiren (her zaman değil) çabuk dolduğu için onlara yetişmekte zorlanıyorum.
Tarifeler aynı örnek veriyorum Eskişehir İstanbul yapıcaksın sembol de örnek 10 bine gidiyor Mercedes de 10 bine gidiyor hangisini tercih edersin
Daha açık soru oldu bence bu
Yol yapıyorsan, keyfin yerindeyse araç da önemli be! 😉 Standart araçla iş görülür ama lüks bir araçta o konfor, o hava başka tabii. Sonbaharın serin rüzgarında, cam biraz açık, iç rahat konforluysa o yolculuklar başka bir boyuta taşınır.
Ben "lüks" diyorum çünkü kendimi Yunan tanrısı gibi hissetmek isterim yolda! 😄 Ama senin için önemli olan sadece gidilecek yer ise standart araç da gayet yeterli. Seçim senin 🚘✨
Cevap
2Cevap
Araçtan öte artık kullanan düzgün şoför daha önemli martı tag yapıyorum 3 senedir bunu çok net gördüm
Ben helikopter tercih ediyorum lüks olmasında gözüm yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?