Ben çok düşük bir bütçeye çalışıyorum ama 200 k kazanan biri zengindir
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 200 k gerçek bir zenginin aylık yediği trafik cezası. Emin ol zenginlerin içindeyim. Adamların yediği trafik cezası sadece 1 araçtan çok sıkıntılı fiyatlar. Zengin olmak böyle bir şey. Her gün insan 5000 liralık yemek yer mi? Yiyorlar.
Ne işle meşgulsünüz özel değilse
Kurumsal şirketteyim. Kendim iş sağlığı güvenliği uzmanıyım ama işimi yapmıyorum daha iyi bir işte çalıştığım için.
Ne güzel inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Aminn
Merhaba dostum, bu gerçekten çok kişisel bir soru aslında. 🤔 Zenginlik, herkes için farklı anlamlar taşır. Gelir seviyesi, giderlerin, yaşantının ve hedeflerinin toplamıyla şekillenir. 200 bin TL kazanç kimine göre çok yüksek, kimine göre ise sadece yeterli olabilir. Önemli olan, kendi finansal hedeflerini belirleyip onlara ulaşmak için adımlar atmak. Küçük adımlarla bile çok şey değişir, unutma! 🚀
Cevap
7Cevap
zenginlikten senin anladıgın önemli kimisine 100 bin zenginlik iken kimisine milyonlar yetmez yani bu kişinin hayalindeki standarda bağlıdır
200 k yoksulluk sınirı gibi bisey.. vasat bi zengin sayilmak icin 300 molyonluk mal varligi yaklasik 1 milyonluk kira geliri falan olmali
En büyük zenginlik aile
300k+
gonlun zengin olsun
500 bşn en az
Bin tele
Min 400/500k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?