• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Sizce aylık ne kadar kazanan biri zengindir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor
Sizce aylık ne kadar kazanan biri zengindir?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bu sorunun cevabı oldukça kişisel ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir, çünkü "zenginlik" herkes için farklı anlamlar taşıyabilir. Aylık gelirle ilgili zenginlik tanımı, kişinin yaşam tarzına, yaşadığı bölgeye, harcama alışkanlıklarına ve maddi hedeflerine göre değişir. Yine de, bu konuda bir fikir verebilmek adına bazı genel bakış açıları üzerinden değerlendirebiliriz.

Türkiye İçin:
    Türkiye'de, ortalama maaşlarla kıyaslandığında zengin olmak için genellikle şu gibi faktörler göz önüne alınır:

Ortalama Gelir ve Yüksek Gelir: 2023 itibarıyla, Türkiye'deki ortalama maaşlar brüt olarak 15.000 - 20.000 TL civarlarında değişiyor. Bunun üzerinde kazananlar, "yüksek gelirli" olarak kabul edilebilir.
    Zenginlik için Kriterler:

Aylık gelir 50.000 TL ve üzeri: Bu seviyede bir gelir, çoğu kişi için oldukça yüksek kabul edilir ve "zenginlik" seviyesine yakın sayılabilir.
    Aylık gelir 100.000 TL ve üzeri: Bu gelir seviyesinde, kişi büyük bir yaşam konforuna sahip olabilir ve daha çok prestijli ya da elit yaşam tarzlarına adım atabilir.
    Mülk ve Yatırımlar: Yalnızca maaş değil, sahip olunan mülkler (örneğin, lüks evler, araçlar), yatırım araçları ve birikimler de zenginlik algısını belirler. Bir kişi 20.000 TL maaşla da rahat yaşayabilir, ama yanında önemli bir yatırım portföyü veya gayrimenkulü varsa, bu da "zenginlik" göstergesi olabilir.
    Dünyada Zenginlik:
    Uluslararası düzeyde, zenginlik kavramı genellikle daha yüksek gelir seviyeleriyle ilişkilendirilir. Örneğin:

ABD ve Batı Avrupa'da: Birçok kişi için aylık 10.000 - 20.000 USD gelir, zenginlik seviyesinin alt sınırları olarak kabul edilebilir. Ancak "zengin" denildiğinde, bu bölgedeki insanlar için genellikle yıllık 250.000 - 500.000 USD ve üzeri gelir seviyeleri düşünülür.
    Diğer Ülkelerde: Gelişmekte olan ülkelerde bu rakamlar çok daha farklı olabilir. Örneğin, Hindistan'da, Brezilya'da veya Endonezya gibi ülkelerde "yüksek gelirli" olmanın göstergesi çok daha farklı gelir seviyelerinde olabilir.
    Kişisel Bakış Açıları:
    Zenginlik, Yaşam Tarzına Göre Değişir: Bir kişi için aylık 30.000 TL yeterli olabilir, çünkü yaptığı harcamalar, tercihleri ve yaşam tarzı buna uygundur. Diğer bir kişi ise 50.000 TL ile hala "yetersiz" hissedebilir çünkü daha büyük bir yaşam tarzı ve harcama düzeni vardır.
    Tasarruf ve Yatırım: Zengin olmak sadece yüksek gelirle ilgili değildir; birikim yapabilme, yatırım yapma ve finansal özgürlük kazanma becerisi de önemli bir faktördür. Yüksek gelirli ama borçlu bir kişi "zengin" olmayabilir.
    Sonuç:
    Aylık gelir olarak 50.000 TL ve üzeri kazanç, Türkiye'deki çoğu insan için zenginlik sınırlarını aşan bir miktar sayılabilir. Ancak "zengin" olmak, sadece gelirle ilgili değil; bir kişinin hayatındaki güvenlik, özgürlük ve yaşam kalitesine de dayanır. Başka bir deyişle, zengin olmak her zaman parayla ölçülmez; ne kadar rahat ve tatmin edici bir yaşam sürdüğünle de ilgilidir. 😊

Senin için "zenginlik" nedir? Yüksek gelir mi, özgürlük mü, yoksa farklı bir şey mi?

0
    2 Yorumla
    • RoyHarper
      RoyHarper
      1 yıl

Aga senin kendi görüşün yok mu? kaçıncı soru bu yapay zekaya cevaplattığın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@RoyHarper ne alaka ben kendim yazdım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Zenginlik aylık ne kadar kazandığın ile ölçülmez..
    Aylık 500k kazanan bi evi arabası olan mı zengindir, yoksa aylık 500k yan gelirleri olup hem işsiz hemde burayı normal yaşantısına anca yettiren ve çalışmayan mı zengindir, yoksa aylık 500k yan geliri olup yarısı kadarda yatırım yapıp işsiz biri mi?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ne kadar kazandigi gerektigini tam bilmem ama bir erkegin evi ve arabasi evlenmeden once mutlaka olmasi gerek diye dusunuyorum artik. Bunun sebebi de mal mulk degil. Bosanirken sıkıntı oluyor. Erkek evlenmeden ev araba aldiysa ortak mal sayilmaz. Bosanirken de yine kendisine kalır. Evlilikte ev araba sahibi olunca kadinda ortak oluyor. Sonra bosanmada vermemek icin kirk takla atıyorlar. Ustune sen ne yaptin ki bunlari ben aldim, sen mi aldin diyorlar, senin ne hakkin var bu mallarda diyorlar. Oysaki kadin calisiyorsa zaten destek olmustur.

Calismiyorsa da destek olmustur. Bugun cocuk bakimi, yemek, temizlik, utu gibi seyleri disarda karsilasaniz aylik 40-50 bin lira para ediyor (calisan gelinimiz var. Kazancinin bu seylere gittigini soyluyor, zamani yok ki eve gelip yapsin bunlari. Aksama kadar calisiyor. Az cok hesap yapmis. Aylik 35-40 gidiyor galiba, ozellikle bakici simdilik biraz masrafli oluyor ama baska birakacak kimse yok, okula baslayinca bir tik rahatlariz demisti) kisacasi calismayan kadinin da eve aylik asgari ucretten fazla katkisi var, diger isleri kendisi yaptigi icin, erkegin cebinde baya bir para kalmasini sagliyor ev hanimi da bu masraflara bakarsak. Bekarken yapardi erkek bu mal mulku ama kadinda bir sekilde calisarak ya da evin cocuklarin sorumlulugunu alarak erkege destek olunca bu mal mulk yapilmis oluyor aslinda ama kabul etmiyorlar, anlamak istemiyorlar. Parayi kendileri veriyorsa bitmistir erkekler icin bitmistir. bosanmaya gelince is, mal mulk paylasimina gelince ben yaptim bunlari, sen mi yaptin, senin ne destegin vardi ki diyorlar. Madem oyle buyrun kadinsiz, evlenmeden malk mulk yapmak cok daha mantikli olan

O yuzden erkekler evlenmeden mal mulk yapmaya baksin. Bosaninca da boyle sorunlar olmaz, malım mulkum gider diye de korkmazlar. Kadinda zor durumda kalmaz, mal paylasimi istiyor diye evlilige cocuklara, kocasina emekte vermis olsa görülmüyor zaten. Suclu oluyor mal mulkte hak isteyince. O yuzden en iyisi erkegin bunlara evlenmeden sahip olmasi daha iyi. Kadinsiz, kadinin destegi olmadan sahip olmasi cok daha iyi erkegin bu seyleri. Erkegin bu benim emegim dedigi seylere bir sey olmaz bu sekilde en azindan.

Bu sekilde kimse hak iddia edemez. Diger turlu evlilikte yapildiginda, ayrılıkta erkeklerde vermek istemiyor, vermemek icin baskasinin ustune yapmaya calisiyorlar bir suru iş, belgelerle falan tekrar ugras dur. Gerek yok. Mal mulku erkek evlenmeden yapsin, herkesin kafasi rahat etsin. Ayrilikta sorun olmasin. Bu mal paylamama yuzunden cekismeli davalar yillarca sürüyor. Ortada mal mulk yoksa, mallar tek bir tarafa aitse uzayacak bir sey de kalmamis olur ortada.

Erkekler madem evlilikte elde edilen mal mulkte kadinin hak sahibi olmadigini, emeginin olmadigini dusunuyorlar. Buyursunlar bekarken, kadınsız tum bunlara sahip olup sonra evlensinler. Bosanirken de evlilikten once edinilmis mallar oldugu icin hicbir sorunda olmaz.

1
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl

Benim zenginlik kavramım yok. Belki de maddiyata ve lükse önem vermedigim içindir. Yine de başka birine muhtaç olmayacak kadar olması ķafi. Bir ev bir araba belki de az da birikim için artacak para. Yazları tatile gidilebilecek kadari kâfi. Insanca yaşamak icin yeterli olan miktar yani. Zenginlikten ziyade ben 24 saat icinde kisinin kendisine ayirabileceği zaman konusunda takığım. Hep savundugum gibi mesai saatleri azaltılmalı, okul saatleri azaltılmalı ki insanların ömrü daha verimli olsun. Kültür seviyesi artsın. Mutlu insan artsın. Mutlu ve umutlu cocuklar yetistirebilelim.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

57

Cevap

48

Cevap

• OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl

Zenginlik aylık kazanç ile ölçülemez ki. Atıyorum 150 bin kazanıyor olsun ama 140 bin de harcaması olsun eline kalan sadece 10 bin olur ve asla zengin hayatı yaşayamaz.

Zenginlik daha çok mal varlığı ve bankadaki nakit ile ölçülür. Bu da zaten kişiye göre değişebilen bir kavram. Yine de herhangi bir şeyi hesap yapmadan alabiliyor ve zorlanmıyorsa zengindir diyebiliriz.

1
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Bu soruya şu kadar para bu kadar para diye cvp vermeyeceğim

Zenginlik istediğin zaaman istediğini yapmak istemediği yapmamak aslında yani sabah işe gitmek istemiyorsan bunu yapabilip hayat standartlarını koruyabiliyorsan zenginsindir.

Ama asıl meele zengin olmak değil Varlıklı olmaktır.

0
    0 Yorumla
  • HakanBaba13
    HakanBaba13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Zenginlik maddiyatla ölçülmez bence. Evınde huzur mutluluk varsa sağlığın yerindeyse bence gercek zenginlik budur. Annenin babanın kalbını kazanmışssan ailene sahıp çıkan biriysen sokmuşum parasına. Zenginlik odur zenginlik ailedir

0
    0 Yorumla
  • CreateYourOwnMiracle
    CreateYourOwnMiracle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ailesinin ihtiyaçlarını karşılayan, sıcak ve sevgi dolu yuvası olan ve ihtiyacı olana yardım ede bilen biri zengindir
    Zenginlik kalpde başlar

3
    1 Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Çok güzel

Yorumla
  • Şirinbaba8787
    Şirinbaba8787 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    1 yıl

Hacı abi kendi işimi yapıyorum aylık net elimde kalan vergileri bağkuru sigortayı düştükten sonra minimum 100 şu an için maximum da 160 civarı arasında değişiyor. Ortalama da aşağı yukarı 120-130 falan. Bana yetiyor. Kendi evim, kendi ofisim, kendi arabam.

0
    0 Yorumla
  • BluePie
    BluePie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Zenginin aylık kazancı olmaz 😅 Yıllık net kârı olur.

4
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl

Zengin öyle olmaz aylık kazancını bilmez harcadığını da çetelesini tutmayandır zengin zengin para hesabı yapmaz buraya ne kadar yatırım yaparsam bana getirisi ne olur diyendir

0
    0 Yorumla
  • ModernScientist
    ModernScientist Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Zenginlik maaşla değil mülk sahibi olmakla olur. Evler dükkanlar arabalar arsalar olmalı ki zengin sayilasin. Ya da büyük bir şirketinin olması veya yüksek kazançlı ticaretle uğraşıyor olmak lazım

0
    0 Yorumla
  • FortesFortunaAdiuvat
    FortesFortunaAdiuvat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

Aylık ne kadar kazandığını hesaplayamayan zengindir. Uluslararası zenginlik tanımı da 30 milyon dolar üstü servete sahip kişiler zengin olarak kabul ediliyor

0
    0 Yorumla
  • saturndo
    saturndo Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

şu an eve kişi başına 60k giren insanın durumu iyidir bence. fazlasıyla yapılabilecek çok bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Türkiye gibi bir yerde özellikle İstanbul gibi bir yerde bir insanın ortalama bir yaşam için en az 100.000 TL kazanması gerekiyor zaten artık.

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kamuda çalışıyorum 51-400 TL maaşım var tek başına kalıyorum 🙄 harçamalarımı çıkarırsam 35 bin net bir kenara atıyorum …

0
    3 Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      1 yıl

Bu zenginlik değil

Yorumla
    • TheMurad
      TheMurad
      1 yıl

Zaten zenginim demedim ki 🙄

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      1 yıl

Ama soru bu olunca, yorumda ona göre, yoksa alakasız olmuş

Yorumla
  • Amigodala
    Amigodala Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 91%
    1 yıl

Yaşam maliyetimiz zaten aylık 70 bin o da ortalaması
    Birine zengin demek icin max 750 min 400 kazanması gerek

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Finansal özgürlüğü olan her insan zengindir. Yani sabah 8 akşam 6.30 gibi mesai yapan kişiye zengin denmez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu devirde aylık ne kadar kazanırsanız kazanın zengin olamazsınız sınırsız paranız olursa hesapsızca harcayabileceğiniz kadar çok paranız olursa zengin olursunuz ancak

0
    0 Yorumla
  • Busenuurrr
    Busenuurrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Ne kadar kazandığı değil parayı nasıl yönettiği önemli

0
    0 Yorumla
  • Misskinpanda
    Misskinpanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 73%
    1 yıl

Evi arabası varsa aylık 150 bin ve üzeri kazanan biri zengindir

0
    0 Yorumla
  • balixs
    balixs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 93%
    1 yıl

Aylık 400.000₺ ve üzeri net geliri olsa belki, ufak zengin demeye yeter bence.

0
    0 Yorumla
  • Aura2716
    Aura2716 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 88%
    1 yıl

Bilmiyorum iş hayatında değilim
    Ekonomi bilgim de yok
    Soru İçin teşekkür ederim 🙏

0
    0 Yorumla
  • Bii_miteolojii0
    Bii_miteolojii0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

45 bin kazanan devlet memuru bile zengin değilim diyor. d

0
    4 Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      1 yıl

şu an 45bin maaşla İstanbul'a atandığını düşün ve nasıl ev tutacaksın?

Yorumla
    • Bii_miteolojii0
      Bii_miteolojii0
      1 yıl

İşte yetmiyor her koşulda şartta

Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      1 yıl

Memurlara sallamak yerine herkesin emeğinin karşılığını talep etmek gerekiyor.

Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      1 yıl

Özellikle okumuş gençlerin köy kahvelerindeki dayılar gibi yorumlar yapması üzücü oluyor.

Yorumla
  • Kaan-Bey
    Kaan-Bey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Gecınmek ıcın mınumum 60 zengınlık statüsü ıcın 400 k ve üstü olabılır

0
    0 Yorumla
  • juıpiter
    juıpiter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Valla bence fabrikatörler ya da iş adamları zengindir onun dışındakiler memur kategorisinde

0
    1 Yorumla
    • TheMurad
      TheMurad
      1 yıl

Aynı ben 😂

Yorumla
  • Muhammet35354270
    Muhammet35354270 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

100000 üzeri kazanan zengindir gerisi orata gelirli olur

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    1 yıl

Zenginlik çok göreceli bir şey harcamana göre değişir o büyük başın derdi de büyük olur…

0
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

300 K dan aşağısı kurtarmaz kurtarmıyor da zaten 😑

0
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Zengin insanın aylık geliri olmaz. Zenginliğe memur kafasıyla bakmayın 😄

0
    0 Yorumla
  • Nimesayyya
    Nimesayyya Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Asgari ücretle gecinenleri dusunmezsek aylığı 100 bin olup evi arabası olana zengin denir herhalde

0
    0 Yorumla
  • eğlenbenimle
    eğlenbenimle Takip Et
    1 yıl

Çok göreceli. Zengin sıfatı için aylık min 1m falan gerekir bence

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı.

evi kira mı değilmi ona bakmak lazım. kendininse 100lük se bence zengin ok.

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı.

Açlık sınırı 25 yoksulluk sınırı 75 bin. Hesabedin işte.

0
    0 Yorumla
  • beratdasdemir27
    beratdasdemir27 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Değişir Bekâr mı, Çocuk vs var mı? Ama bekar birinin ayda asgari ücretin 3-4 katını kazanmasını isterim

0
    0 Yorumla
  • badromance97
    badromance97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Ben paradan nefret ediyorum elime geçince ya harcarım ya da ihtiyacı olan birilerine veririm engelli sokak çocuğu gariban

0
    0 Yorumla
  • aynurdogac
    aynurdogac Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    1 yıl

Bence kazandığından çok harcama planı önemli 500k kazanıp 1 ayda yok edebilir ya da bunu yatırıma çevirip daha çok kazanabilir

0
    0 Yorumla
  • Betülooo
    Betülooo Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Evi ve arabası varsa ve aldığı maaş 80 binin üstündeyse zengin değilde durumu iyi deriz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Zenginliği parasal yönden bakmayın. Eğer istediği zaman tatil yapabiliyorsa. İstediği zaman ise girmeye biliyorsa, paradan daha önde gelen öncelikleri varsa o kişi zengindir

0
    0 Yorumla
  • Muratyavuz1
    Muratyavuz1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21
    1 yıl

Bence geçinebilecek kadar parası olup, sevdiği şeylere vakit ayırabilip, sağlıklı olan zengindir

0
    0 Yorumla
  • Awanderer
    Awanderer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    1 yıl

Asıl zenginlik vaktinin ne kadarını kendine kullanıyosun o

0
    0 Yorumla
  • lil3a
    lil3a Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 99%
    1 yıl

Ailesiyle vakit geçirebilen

3
    1 Yorumla
    • TheMurad
      TheMurad
      1 yıl

Bravo 👏

Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    1 yıl

Kazancının haddi hesabı yoksa.

1
    0 Yorumla
  • Varramayokk
    Varramayokk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Borcu olmayan rahat yaşar

1
    3 Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

En zengin insan borçsuz insan

Yorumla
    • Varramayokk
      Varramayokk
      1 yıl

@Red_Black71 aynen

Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Bana katıldın dimim

Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Bu konu tamamen göreceli bir konudur.

1
    0 Yorumla
  • Selinawoman
    Selinawoman Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aylik kazancina bakmayan biri zengindir

0
    0 Yorumla
  • Humkanoza
    Humkanoza Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 99%
    1 yıl

Medyada görmüştüm evet.

0
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    1 yıl

Allah bereket versin inşallah

0
    0 Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bence gelirden ziyade aileden zenginlik önemli.

0
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

100k ve üstü Türkiye için

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İyi kazancım var. Ama zengin değilim orta direk

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı.

Aylık 1 trilyon kazan zengin

0
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Ali Koç kadar kazaniyorsa zengindir.

0
    0 Yorumla
  • XtheWorldStarX
    XtheWorldStarX Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

20.000’den fazla kazanıyorsa zengindir bence.

0
    1 Yorumla
    • XtheWorldStarX
      XtheWorldStarX
      1 yıl

200,000* klavye hatası olmuş, sorry.

Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

100+ bin TL üstü

0
    0 Yorumla
  • sultan2841
    sultan2841 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 50%
    1 yıl

Bence 1 milyon dolar kazanan.

0
    0 Yorumla
  • Alarçınroyem
    Alarçınroyem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 93%
    1 yıl

Çalışan herhangi biri zengindir çalışmayan fakir

0
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    1 yıl

En az 5 milyon

0
    2 Yorumla
    • gamzedemir6758
      gamzedemir6758
      1 yıl

İşin ne

Yorumla
    • GıcıkAdam34
      GıcıkAdam34
      1 yıl

@gamzedemir6758 yazılım öğrencisi /müzisyen

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Gelir gider dengesi belirler. Alım gücü de mühim.

0
    0 Yorumla
  • PunchMeDaddy
    PunchMeDaddy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Minimum bir zenginlik ise 300k falan

0
    0 Yorumla
  • batuhanpg
    batuhanpg Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

150 kazanması lazım mazotuma yetmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

200.000 250.000 bin tl

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

90.000 ve üzeri bence

0
    0 Yorumla
  • Yaseminpala34
    Yaseminpala34 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

500 k 100 k orta durumlu

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sizce aylık ne kadar kazanan biri zengindir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce bir insan aylık ne kadar kazandığında zengin sayılır? 3 cevap verildi
Aylık ne kadar geliri olan insan zengindir? 47 cevap verildi
Aylık en az ne kadar geliri olan sizin gözünüzde zengin sayılır? 24 cevap verildi
Aylık ne kadar geliri olan zengindir? 16 cevap verildi
Sizce aylık geliri ortalama ne kadar olan zengin sayılır? 23 cevap verildi
Size göre aylık geliri en az kaç para olan zengin sayılır? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨