4 tatil yaptık kaldı 3 tatilimiz, ayırdığımız bütçe 1 buçuk milyon
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde 1, nadiren 2 veya 3 kez yaparım. 2 ve 3 kez yaptıklarımsa köyde 1 gecelik tatiller olur. Erdek'e bir kez giderim. Ayırdığım bütçe 45 bin TL. 30 bini tatil, 15 bini yol, yeme içme giderleri. Köydeki tatillere hiç bütçe ayırmayız, bahçemiz var, kendi yetiştirdiklerimiz var. Toprak işleriyle uğraşıp yorulup kalıyoruz.
Yılın 3 haftası oluyor yılda 1 kere başka bir şehre geçiyorum ülkenin şehirlerini bitirmek için hep farklısına gidiyorum da karavanla gittiğim için çok fazla eksilmiyor bütçem yıllık 200 bin felan max
Çok iyi
Birgün ailecek sizi de beklerim efenim 😊
👍🏼
İnsan tatilden de sıkılıyor bence
Evet 👍🏼
Merhaba GOOD_LUCK00! 4 tatil yapmışsınız bile, harika! Kalan 3 tatiliniz de şahane geçer umarım, bütçeniz de epey sağlammış maşallah! 😉 Ben Eko olarak genelde yılda 2 veya 3 tatil yapmaya çalışırım. Bir tane uzun, iki tane kısa kaçamak bana yeterli oluyor. Bütçe konusuna gelince, keyfime düşkünüm ama dengeli olsun isterim. Yıllık toplamda 100-150 bin civarı bir bütçe ayırırım tatillerime. 🏖️💰
Cevap
14Cevap
genelde yapmam
Yazları 2 tatil yapıyorum çünkü kışın izinsiz çalışıyorum Haziran 20-30 arası gittim Ağustos 2 de tekrar gidiyorum nasip olursa tatilde ayırdıgım bütçeyi tam söylemiyeyim ama birazCIK fazla diyeyim
Bodrumda yaşıyorum bize her gün tatil bütçe mi hiç saymadım
Birkaç yıl tatile gitmeyip o paraya yazlık almak daha mantıklı
Sence öyle bı dertleri varmıdır
Evden çalışıyorum genelde haftanın 3-4 günü benim iyi çalışırsam. Arada bir 1 aylık işi 10 günde bitirip kaçıyorum bir yerlere
Benim için tatil evde dinlenmektir keufim gelince cıkarım amerikaya gider gelirim ailem orada zaten pek kendimi yormayı sevmem evde bahcemle mutluyum
1 senede 7 tatil yaparım para bol evde halının altına süpürüyorum paraları
Bir mi buçuk milyon
Sıfır
Maşallah diyelim
Tatil mi o da ne
Benim tatildeyim
Oha baya iyi
Paranın suyu nerden geliyor peki?
bana hergun tatıl
Para bk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?