Çalışmayan arkadaşlar, Babanızın/annenizin geliri de dahildir.
Aylık geliriniz ile yılda kaç kere tatile çıkabiliyorsunuz?

Çalışmayan arkadaşlar, Babanızın/annenizin geliri de dahildir.
Aylık geliriniz ile yılda kaç kere tatile çıkabiliyorsunuz?
Gelirinden daha çok ömrü boyunca saçma sapan şeylere çok vergi ödeyen Türk halkı yılda bir tatil yapmakta bile zorlanır. Sadece yazın bir kez tatile çıkıyorum o da işime bağlı
Ben tatile gitmiyorum Tatilciler bize geliyor işimiz gereği güzel vakitler geçirdiğimiz için tatile ihtiyacımız olmuyor...☺️
Aylık gelirim ile Borsadan hisse senedi alırım... Geceliği 15. Bin TL otel odasina verilirmi 🤔
Ben vermem Sırf foto çekilmeye geceliği
15 bin veriyorlar çok tuhaf geliyor bana..
Genelde bir kez ve maksimum 5 günlüğüne 4 aylık maaşımı biriktirerek çıkabiliyorum. Bu yıl 3'er günlük 2 kez tatile çıktım. İkinci tatilim çok uygun fiyatlı kamp tatiliydi.
yılda bir kez uzun tatil olur 😅
Cevap
13Cevap
Aylık gelirim yok maalesef.. bu yüzden de şu an tatile çıkamıyorum.. en son işte 2022 de yaz aylarında antalyaya gitmiştim bir ara
Zamanım olsa 5-6 kere çıkarım gadası
Ben 2-3 ayda bir yilda 4-5 kere tatil taraftarıyım. Uzun ve tek tatil 4-5. Günden sonra sıkıcı geliyor bana. Kısa kısa zamanda kısa kısa tatiller daha mantıklı.
Aylık gelirim asgari ücret. Faturalar, kira, market derken bana bir halt kalmıyor. Tatili geçtim altıma don alacak para kalmıyor.
gelirimle degil de calışma seklimle her mesaiden sonra ve haftasonu. dolayısıyla tatil aramıyorsun
Aylık gelirim yok 😂🤷♂️ ama günlük gelirim olan bir işe sahibim şu an da etkinlik bitti Nisan da tekrar başlayacağım 🤷♂️😑
Düzenli olarak 4 defa gidiyorum ama bazen değişiyor, kışın uludağ tatil, 2 bayram tatili ve yıllık iznimde.
1 ay keyifli bir tatil yapıyorum. İşimden dolayı bu kadar zaman ayirabiliyorum
2 defa çıksam yeter bana. Gelirle ilgili sıkıntı yokta, zaman yok. İşler hep yoğun
Bir iki çıkabiliyoruz ama huysuzluk yapmasalar daha çok çıkarız 😅
1 ay tatil yapabilirim ama o kadar iznim yok
Bir kere çıkıyorum 15 günlük bir tatil yapıyorum genelde
Çıkamam, aylık gelirim yetmez. Ondan kenara koyup, biriktirmek lazım. 😅
Paranın önemi yok yıl da iki kere. Senelik izni bölünce o da
Ailem sayesinde çıkabiliyorum
öğrenciyim- ne maaşı ne geliri
Hiç çıkamıyorum.
35 yaşıma iki ay var hiç tatile gitmedim🤣
yurt dışında yaşayanlar yılda 3-4 ay çıkar
Sıfır kere
Para yetmiyor ki tatile çıkalım 🙄