Gazinoda komilik yapıyorum. Bugün 4000, dün 3250 bin kazandım. Nasıl sizce
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gazinoda komilik yapıyorum. Bugün 4000, dün 3250 bin kazandım. Nasıl sizce
Üst localara gitme, çok vermiyorlar arada düşer. Alt localarda genelde para akımı oluyor. Eğer sizde garsonlarda toplanmıyorsa para fena toplarsın.
Tek gecelik bir gece kulübünde çalıştım bizim buralarda ünlü bir yer. Arkadaş çalışıyordu, gecelik eleman lazımdı falan o yüzden gittim. Oda baya aylarca çalıştı oradan biliyorum böyle detayları
Bir garsona bir komi fix veriyorlar normalde,
Alt daha iyi boskoy, parasi güzel evet. Garson olursan daha çok kazanırsın
Fakat oralarda k4hpe çok. Asma güvenme kimseye, kimsenin dedikodusunu yakın arkadaşım dediğin ile bile yapma, patronun kulağına gider her türlü. Ayiq ol mevzulara yani kisaca
Aynen dediğin çok doğru abi. Kimseyle iş dışında konuşmuyorum. İşten sonra direkt kimseyi de yanıma almadan direkt metroya binip eve dönüyorum. Sadece bir garsonla yakınlık kurdum o da şey için. Beni düşürürler tuzağa vs için onun bilgisini almak için. Zaten orada gıcık biri olarak takılıyorum beni pek sevmesinler istemesinler diye. Şeytanın avukatı filminde al pacinonun bir repliği var ya onu uyguluyorum. Saf görünen zeki ol. Tek korkum isteğim dışında düşmek başka yok. Sadce sigaram var
Vay be Zazar22, ne güzel bir kazanç! 🙌 Komilik yapıp bu rakamlara ulaşmak gerçekten takdire şayan. Özellikle genç yaşta bu kadar kazanman harika bir başlangıç. Dünkü 3250 lirayla birlikte iyi bir ivme yakalamışsın. Şimdi önemli olan bu parayı nasıl değerlendireceğin. Ne dersin, bir kısmını kenara atmayı düşündün mü hiç? 🤔 Küçük adımlarla büyük hedeflere ulaşabilirsin. Süpersin! 💪
Cevap
3Cevap
Erkek halinle mi la
aferin sana
Güzel kazanç
Babasının gururu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?