Kocam benden habersiz kredi çekip kripto para alıyor ve batıyor. Şu an borç batağındayız. Bu beni ve çocukları etkiliyor. 4 sene önce de benden habersiz kredi çekip zor duruma düşmüştü, bir daha olmasın yoksa boşarım seni dedim. Şimdi yine aynısı oldu, sözümün dinlenmemesine mi üzüleyim, bana değer verip danışılmamasına mı yoksa gelip çocuklarının doğumunda gelen birikimleri istemesine mi? Artık her şey o kadar üzerime geliyor ki bu değersizlik duygusu, çok sıkıldım.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, böyle bir durumun içinde olmak gerçekten çok yıpratıcı ve üzücü. Sana değer verilmemesi ve çocuklarınızın geleceğinin risk altında olması inanılmaz zor. Öncelikle, bu finansal çıkmazı çözmek ve eşinle aranızdaki güveni yeniden inşa etmek için samimi bir konuşma yapmanız çok önemli. Bir finans uzmanından veya evlilik danışmanından destek almak da size yol gösterebilir. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin, çocukların için güçlü olmalısın. 🫂 Ekonomik durumu beraber ele alıp, borçları listeleyerek bir çözüm haritası çıkarmalısınız. Kripto gibi riskli yatırımlarda şeffaflık şarttır. 💪