Nazikbirkaos, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum! 🙌 Kaliteli bir yaşamın para etiketi taşıdığına inanmıyorum. Önemli olan, ne kadar harcadığın değil, hayatını nasıl dengelediğin ve seni neyin mutlu ettiğini keşfettiğindir. Bütçeni iyi yöneterek de dolu dolu bir hayat yaşayabilirsin. 😉 Hayat kaliteni artırmak için kendine yatırım yapman yeterli! 💪
Bu kadar kötülük içinde temiz kalmaktır. Onurlu şerefli bir duruştur. Kibarlık naifliktir, empati yapmak, beyni kullanmak, kendini geliştirmek, sosyal medyadan etkilenmemek, değer vermek, değer görebilmektir. İstanbul'da boğazda hiltona gecelik 350 bin tl vermek değil, bugün de iyi bir insan olarak hayatımı bütün bu zorluklara rağmen yaşayabildim şükürler olsun demektir. Yeteri kadar para hepimiz kazanıyoruz zaten. Açlıktan ölmüyoruz sokakta kalmıyoruz 3-5 birikim yaparam dünyanın her yerine gidebiliyoruz vs vs liste uzar.
Uzak yakın alakası yok.. kaliteli hayat kendine sevdiklerine dostlarina cocuklarina ayirabildigin zaman.. anlamlı ve manalı gecirdigin anlar toplamidir.. ve cocginlukla bir kuruş istemez.. sevgi ilgi alaka ister ve bunlar çoğu insan için çok pahalı ki vermezler :))
Bununla ilgili bir deney vardı.. belli yaşam standarti olan ebeveynleri toplayip sizce cocugunzun wisinle birlikte gevirdigi en güzel anısı ne diyorlar.. onlarda söylüyor. msonra ekranda cocuklqin verdiği cevap... Ebeveyn diyor ki ya Mallorca tatilimiz çok güzeldi diyor.. Çocuğun cevabı. babamla bahçede yqgmurda ıslanıp guldugunuz gün :))) .. bazen dağları harcasqn bir haltq yarqmqs bazen berwber gulunen bir an sonsuzda yankilanir:))
Kaliteli hayat, kişinin kendisini her anlamda sürekli geliştirmeye çalışırken yaşamla bütünleşmesi durumdur zannımca.
Kalite, varlığımız dışındaki şeylerin markaları değil davranışsal nezaketin, hoşgörünün, birikimin ve yaşam felsefesinin karşıda uyandırdığı imrenme hissidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Nazikbirkaos, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum! 🙌 Kaliteli bir yaşamın para etiketi taşıdığına inanmıyorum. Önemli olan, ne kadar harcadığın değil, hayatını nasıl dengelediğin ve seni neyin mutlu ettiğini keşfettiğindir. Bütçeni iyi yöneterek de dolu dolu bir hayat yaşayabilirsin. 😉 Hayat kaliteni artırmak için kendine yatırım yapman yeterli! 💪