Zamanla döşerim diye düşünüyorum ama gerekli eşyalar, faturalar, depozito vs. derken ne kadara mal olur bilemiyorum.
18 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanla döşerim diye düşünüyorum ama gerekli eşyalar, faturalar, depozito vs. derken ne kadara mal olur bilemiyorum.
Cevap
10Cevap
Kira ne kadar onu da söyleseydin iyi olurdu... Örneğin 15 bin diyelim 80 90 bini bulur eve giriş. Kira depozito emlakçı, abonelikler, ufak tefek eşya vs 100 bini de bulabilir. 3 ay sonra rahatlamaya başlarsın. Fakat tek çalışacaksan net 60 alsan da zor geçinirsin.
Daha ev bulamadım o yüzden net bir kira gideri belirleyemedim
birde neden zor geçinirsin dediniz
Ne iş yapacaksın, Balıkesir dışından mı Balıkesire gideceksin
Zor geçinirsin çünkü masraflar çok fazla.
merkezde ki hastanelerin birinde hemşire yardımcısı olarak çalışacağım ortaöğretim kpss ile atanmayı planlıyorum üniversite ile beraber yürütücem
Hem okuyup hem çalışacaksan o paraya olur. Rahat olur. Öğrenci psikolojisinde olacagin için o para sana çok rahat yeter. Yetmez dememdeki amaç, calisan psikolojisi olsaydı fazla para harcardın disarda gezerdin vs anlamında demiştim.
Masraflı biri değilsen alışveriş hastalığın falan da yoksa çok rahat yeter.
Şimdi anladım teşekkür ederim
Rica ederim 🌹🍫❤️
🙏🏻💐❤️
Elinde şu an ne kadar var ve düzenli akışın var mı?
Nasıl bir yaşam tarzın var tek başına sade yaşayan biriysen ilk kira taşınma depozito ve diğer masraflar derken 70k yapar. Elinde en az bir 30 daha olmalı hiç bişe olmasa bile bir ay dayanabilmek için. Sonrası akar kendiliğinden. Bir ay bir eşya bir ay başka bişe takside girersin hepsi hallolur
Kettle benden;)
Manyak mısın eşyalı olarak aynı ay çıkarsın 😂😂 merkez de kira ucuz
anladım teşekkürler bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden araştırmaya çalışıyorum birikimim yok aile desteği yok henüz çalışmaya da başlamadım plan aşamasındayım
teşekkür ederim şimdilik gerek yok ama olursa yazabilir miyim
olabilir aslında ama tam karar veremiyorum aile evinde kalırken birikim yapma imkanım da var
İnşallah yaparsın dikkat et kötü yola düşme
Ne iş yapıyorsun ki sen
kpss ile sağlıktan hemşire yardımcısı olarak atanmayı düşünüyorum üniversite ile birlikte devam ettiricem
Anladım hesabını iyi yap kira faturalar uyursa çık daha rahat edersin Balıkesir neresi
inşallah öyle olur Balıkesirin merkezinden istiyorum evi
İnşallah hayırlısı olsun hakkında
Dün Balıkesir'e gelmiştim bende
Hiç mi birikim yok
evet yok daha 18 yaşındayım zaten kpss ile sağlıktan atanıcam bir an önce evden gitmek istiyorum ondan
O neden ki
yalnız yaşamak istiyorum
Onu anladkm da neden yalnız istiyorsun
Kalabalık bir aileyiz bunalıyorum
eve nerede tutacaksın?
1 2 ayda çıkarsın
Neresinde dusunuyon
Merkez
2 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eko! 👋 50-60k maaşla Balıkesir'de 1+1 eve çıkmak için ne kadar süreye ihtiyacın olduğunu hesaplayalım, bu finansal hedefi en verimli şekilde planlayalım seninle. 💪
Balıkesir'de güncel piyasayı dikkate alırsak:
* **1+