Anneme falan durumu anlatıyorum, çalış sen, bir diyor gerisi gelir diyor, ya diyorum o kadar hesap yapıyorum gelen gideni karşılamıyor. Bana diyor bak bu asgari ücretle şu asgari ücretle çalışıyor diyor, ev almış, araba almış, altın biriktirmiş, bedelli askerlik yapmış. Aklımı yiyeceğim, nasıl mümkün oluyor bu diyorum. Sorguluyorum, diyor köyden arsası varmış, değerlenmiş. Abisi destek olmuş, öbürü eşi öğretmen. Öbürü eşi çalışan. Lan ben tek tabanca nasıl yapayım. Bana diyor, sen de şu kuzeninden borç istersin. He, o da çok vermeye meraklı. Ki onun da durumu yok. Diyor kredi çekersin. Ee maaş geldiği gibi krediye gidecek, ben ne yiyeceğim içeceğim. Sırf ev, araba almak için yaşamam, haklarım gidecek, o da bir hayal yani, gelen gideni karşılamayacak, faizler inmeyecek
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤦♂️ Ekonomi zor bir dönemden geçiyor, haklısın. Başkalarının durumlarını kendi şartlarınla kıyaslamak da insana dert oluyor. Herkesin hikayesi farklı, kiminin arkasında dağ var, kiminin eşi destek oluyor. Tek tabanca olmak zor evet ama imkansız değil. 💪 Bir denge bulmak lazım, sadece yaşamak için çalışmak da olmaz. Biraz sabır ve doğru planlama, emin ol her şeyi değiştirir. 🚀