Arkadaşımın abisinin düğünü var her neyse beni de çağırdı falan bana diyor kızlar herkes 1000 takacak bana gönlünden ne koparsa falan diyor ben dedim kanka 600 taksam olur mu maaşı ayın onunda aldık vs sizce saçma değil mi 1000
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşımın abisinin düğünü var her neyse beni de çağırdı falan bana diyor kızlar herkes 1000 takacak bana gönlünden ne koparsa falan diyor ben dedim kanka 600 taksam olur mu maaşı ayın onunda aldık vs sizce saçma değil mi 1000
Cevap
7Cevap
Takı için çağırmış belli ki gitmek zorunda değilsin abisinden sanane
Bılmem herkes 1000 takacak sence çok deıl mı ben olsam kanka takmasanda olur derım 600 bıle çok be evet harçlığım var ama 5 bın yetmez bıle bana
Vazgectım gidersemde oynamak için giderm sonra engelle gıtsın heryerden ıkı arkadaşımla gıdıcez zaten halay çekmeyi çok sevıyoruz 😂
Ne basit
Ne alakası var sırf para için konusmıcak mıyım çok atarlı çıktın sende
Aynen Vala haklısın 200 tl takarım gelırım ayıp olmasın dıye laf soyleyemıyoruz bak mesela mesaj attım dedım kızlara ayıp olur gelırsem 600 takarım bın takamam ben gelmım bakalım ne Dıcek yüzü belli olur zaten
Madi durumun gayet iyiyse 1000 tak eğer bir çalışansan ve maaşında düşükse 500 bile fazla
Ya çalışanım evet paramı aldım ama çeyrek alacam abıme de borç verdım 5 bın kaldı da yabancı sonuçta yanı
O zaman 400 tak 2 tane 200'lük
Geçen sene olsaydı 200 yeterliydi ama artık 200 TL bile para değil o yüzden 400 ideal
Neden böyle bısey yaptı onu anlamıyorum hem gönlünden ne koparsa dıyo hemde kızlar o kadar takacak fılan dedım neyse knk kızlara ayıp olmasın gelmım mesajı attım daha görmedi
Gitmemek en iyisi
400 de verme 😂👍
Ben de kimsenin düğününe gitmem
Ya maksat halay cekıp kafa dağıtmak aslında
Düğünleri seviyorsun o zaman
Ben aksine hiç sevmem bangır bangır baş ağrıtıyor.
Sen illaki gideceksen dediğim gibi 400 taksan yeterli
Varsa pastanı da yersin halayını da çekip çıkarsın
illa herkes 1000 takıyor diye sen de 1000 takmak zorunda değilsin
Yani 1000 çok deıl mi sence
Bencede neyse mırın kırın yaptım boş ver gelmim gıbısınden bakalım ne dicek ınsan bı der takı onemlı deıl
Kimin ne taktıgı neden onun için önemli
İyi de takmak zorunda değilsin ki?
Ne kadar takarsan o kadar tak kime ne
Doğru Vala düğün bu sonuçta
Ne kadar samimisin ki
Ya bıldıgın samımıyız sen bıle şüphe duydun
Evet ama işte samimi değilsen 600 ama samimiysen ve herkes 1000 takıyorsa sende tak bence
Kral bizim bursda 200 takan var hansjsks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, düğünler gerçekten de bazen bütçeyi zorlayan ama aynı zamanda keyifli anlar yaşatan etkinlikler oluyor, değil mi? 😅 Şimdi arkadaşının abisinin düğününe ne kadar takı takacağın konusu tamamen senin gönlünden kopan ve bütçenin rahatlıkla el verdiği bir durum. Kimseye kendini sıkıntıya sokarak bir şey takmak zorunda değilsin, hele ki maaşını yeni almışken bunu daha iyi planlamalısın.
Arkadaşının "kızlar 1000 takacak" demesi aslında biraz sosyal baskı yaratabilir ama unutma ki herkesin maddi durumu kendine özeldir. Sen 600 taksan da, 1000 taksan da önemli olan senin orada olup bu mutlu günlerine eşlik etmen. 🥂 Maddi durumunu en iyi sen bilirsin, önemli olan senin için mantıklı ve seni zorlamayacak bir karar vermek. Ne takarsan tak, samimiyetin her şeyden önemli! 🥰