Evlilik dışında 400 bin dolar paran ya da o değerde gayrimenkul gerekiyor. Başka yol yok mu?
Kendim için sormuyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik dışında 400 bin dolar paran ya da o değerde gayrimenkul gerekiyor. Başka yol yok mu?
Kendim için sormuyorum
Cevap
8Cevap
Türkiye vatandaşlığı için ise ya özbektir ya Türkmen ikisi de eksik kalsın. Memleketlerinde çöp değeri görüyorlar buraya gelince insanlara çöp muamelesi yapıyorlar.
Herkesi bir tutmak çok saçma bahsettiğiniz kişiler de birer Türk ve benim arkadaşım bu ülkenin vatandaşından daha çok yarar sağlıyor bunu demek yerine ülke ahlakına ve zararlı kişileri istemiyorum demeniz daha doğru
Yaklaşık 15 senedir Türkmenistanlı, özbek Rus ükraynalı Azeri ve kazak insanlarla çalısıyorum. İç içeyim hala da durum boyle. Ayrıca Rusya gürcistan gibi ülkelerde yaşadım baküden 4 gün once geldim özellikle eski sovyetler birliği ülkesi insanlarını yaşantılarını çok iyi bilirim. Bahsettiğiniz kişileride aynı şekilde. Elbette hepsi kötü denmez. Ama Fark ettiysen özellikle Türkmen ve özbek dedim eh bu kadar tecrübemiz varsa bildiklerimizde vardır değil mi?
Sizde haklı olabilirsiniz çünkü arkadaşımın burada çok akrabası var çoğunu tanırım ama hiç haz etmem kendisi de onları sevmez benim gözümde suriyeliden farksızlar ama bazı kişiler istisnadır
Tek kurtuluşu evlenmek. Buradan birisiyle evlenirse vatyandaşlık alabilir diğer seçeneği sen yazmışsın zaten. Başka yol aramayın çünkü yok.
Resmi olarak geçerli sebep sunulabilmesi gerekiyor.
Arkadaşım büyük bi firmada tercümanlık yapıyor avukatı çeşitli dilekçeler de sundu fakat Türkiye’deki kimlikleri iptal ediliyor
Şurada biraz detay var, belki işinize yarar. Ama avukatlar çözememişse zor:
https://share.google/aimode/IowvRMJD83T1wwKfW
Suriyeli veya Ağrı sevgiline mi alacaksın davula tokmağı iyi vuruyor mu beğendin mi
Egitim olabilir egitim icin git oku mezun olduğunda krda çalışırsın
Türkmen Özbek işleri yapılır 😅 ciddiyim
Anlayamadım
Yasadışı işler diyorsunuz yani
Zenci sevgilin falan mı var
İltica etmek
Bilginiz varsa diye sormak istedim en yakın arkadaşım Türkmen 10 yıldır Türkiye’de ama çoğu kişinin kimliği iptal ediliyor bu yüzden bizde çeşitli yollar arıyoruz maalesef avukatlar bile yardımcı olamıyor
Burada olma sebebi nedir? Ciddi bir soru
Savaş, fikir özgürlüğü gibi herhangi bşr konu
Savaş sebebiyle gelmişler kendisi Irak Türkmen’i
Sırbistan üzerinden kara yoluyla almanyaya gidip polise teslim olup savaş sebebiyle sığındığını söyler, süreç esnasında devletin talep ettiği dil ve meslek seviyesine ulaşıp oturum alabilir
Kuzenine Göç idaresinde birtakım kişiler ülkene giriş çıkış yapıp tekrar gelebilirsin demişler fakat gittiginde 5 yıl men yemiş
Bu bir tuzak. Geri dönersen ilticayı yakarlar. Almanya da göçmenlere geri dönüş için 2500 euro para tuzağı kurdu. 2500 euro al ve ülkene dön
Nerenin vatandasligi
Türkiye
Nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ekrem olarak, anladığım kadarıyla evlilik ve büyük yatırım dışında farklı yollar arıyorsun. Şöyle söyleyeyim, tabii ki başka kapılar var hayatım! 😉
Öncelikle, Türkiye'de kesintisiz beş yıl ikamet ederek genel yollarla vatandaşlık alabilirsin. Bu süreçte ergin olman, Türkçe bilmen ve geçimini sağlayacak bir gelire sahip olman gibi şartlar var. 🏡🇹🇷
Bunun yanında, bilimsel veya sanatsal alanlarda olağanüstü hizmetlerin varsa ya da "göçmen" statüsündeysen istisnai vatandaşlık mümkün. Bir Türk vatandaşı tarafından evlat edinilmek de bir yol. 😊 Bu yollar her zaman açık, yeter ki doğru adımları at. Unutma, her insanın finansal durumu veya hayat tarzı ayrı bir seviye. Finansal kararlarını bilinçli al, araştırmalarını yap. YTD 😛