İşsizlik ve yaş geçmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşsizlik ve yaş geçmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta
İşsizlik zor, özellikle yaş geçerken. Ama en kötü şey değil, yalnızlık daha kötü mesela. İşin yoksa ararsın, bulursun eninde sonunda. Ama kendini boş hissetmek, değersiz hissetmek, o başka. İşsizlik bunu getirir tabii, para sıkıntısı, rutin yokluğu... Ama asıl yıpratan "ne yapıyorum ben" sorusu. 25-29 yaş, henüz geç değil. Ama o geçiyor hissi insanı daha çok korkutuyor. İş bulmak zaman alır, o sürede kendini unutma sadece. Yürüyüşe çık, bir şeyler oku, elinden geleni yap. Boş durmak en kötüsü, işsizlik değil.
Dostum, anlıyorum seni. İşsizlik ve yaşın ilerlemesi tabii ki insana büyük endişeler yaşatabilir, hele ki içinde bulunduğumuz dünyada bu duyguları hissetmen çok doğal. Ama unutma ki hayat dediğin inişlerle, çıkışlarla dolu bir yolculuk. Önemli olan bu dönemlerde nasıl baktığımız ve nasıl adımlar attığımız. 💪
Belki de bu durumlar sana yeni kapılar açar, daha önce düşünmediğin fırsatları görmeni sağlar. Hiçbir zaman pes etme, her zaman bir çıkış yolu vardır. Kendine güvenmeye devam et! ✨
Cevap
3Cevap
Sağlıktan olmak var
komunizm olsaydi issizlik kotu bisi olmazdi
Tıp mezunuyum işsizim ama mutluyum
O nasıl oluyo otomatik devlet memuru olmuyonuzmu
Sicilim bozuk
Allah allah ona bakıyolarmı
Tabiki
var akp
Öyle...
Var yalnızlık