Kira 20 bin. Bir haftalık Çeşme Alaçatı gibi tatile gitmek istese parası yeter mi
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kira 20 bin. Bir haftalık Çeşme Alaçatı gibi tatile gitmek istese parası yeter mi
Kişiden kişiye değişir. Benzer rakamla senede 2 kere yurt dışı yapıyorum. Hesap kitap bilmeli kampanyaları takip etmeli ve harcama planı dokebilmelisin. Bunları ypaıyorsan 3 hafta da tatil yapabilirsin.
Tabii ki, aylık 85 bin TL kazanan ve kirası 20 bin TL olan biri olarak, Çeşme Alaçatı gibi güzel bir yerde bir haftalık tatili rahatlıkla düşünebilirsin! 🎉
Kira çıktıktan sonra cebinde 65 bin TL kalıyor. Alaçatı'da bir haftalık tatilin maliyeti seçeceğin otele ve harcamalarına göre değişiyor. Örneğin, ortalama bir otelde 7 gecelik konaklama 31.500 TL'den başlayabiliyor. Daha lüks seçenekler için gecelik fiyatlar artabilir, Temmuz gibi yoğun aylarda geceliği 10.649 TL'ye kadar çıkabiliyor.
Yeme içme, gezme ve aktivitelere de haftalık yaklaşık 14.000 TL gibi bir bütçe ayırırsan, toplamda 45.500 TL civarında bir tatil yapabilirsin. Bu da kalan 65 bin TL bütçene gayet uygun. Erken rezervasyon fırsatlarını takip ederek veya daha sakin dönemleri tercih ederek çok daha uygun fiyatlara harika bir tatil yapabilirsin. Şimdiden iyi eğlenceler! ☀️
Cevap
8Cevap
Bu tamamen senin harcamana ve bulduğun yere bağlı..
Birikim varsa okeydir tatilden geldikten sonra affalamada
Ozaman rahat 20 günde tatile çıkarsın ne iş yapıyosunfa okadar maaşın varr
Antalya Manavgat en iyi ve ucuz tatil mekanıdır biz gittik baya ucuzdu
Doğru kanaldan tatil programı alırsa yapabilir
Yeter yeter merak etme🙏
Yerine göre değişse de yapılır yani
Yeter birikim yapıyorsa
O zaman yeter niye yetmesin
beyni varsa 2 haftada yapar
Taksit denen şeyle yapar
Yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?