Başka bir yol var mı veya isim gizlemek falan? Bildiğiniz bir şey var mı
2 sa
Cevap
20Cevap
Genelde olmuyor gadası aynı banka değilse
Hayır mümkün değil
IBAN'a para gönderirken hesap no yazdığında hesap sahibinin adı soyadı kısmen gizlenmiş olarak görünür, gönderen kişi bu kısmen gizlenmiş ad ve soyadını tam ve doğru yazarsa transfer gerçekleşir. Yani biri sana para gönderecekse adını soyadını bilmek zorunda... Yanlış kişiye para gönderilmesini önlemeye yarıyor bu güvenlik adımı.
Aynı banka değilse imkansız. Aynı banka olsa bile yinede çıkıyo.
Kolay adres üzerinden gönderilirse ad soyad zorunlu değil. Ancak o durumda da gönderici gönderirken onaydan önce en son ad soyad görüyor.
Her türlü gözüküyor yani
Nude mi arıyorsun para karşılığında eğer onun için ise var
Nude değil ya
Ne için bir yöntem var ama bilmem lazım ne için olduğunu
Ciddiysen var ve ne kadar paraya ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim sana
ad soyad ibanı yazınca çıkıyor zaten. ismini soy ismini belirtmeden ödeme almak istiyorsan kripto kullan
Kolay adres var
Nasıl yani
Kolay adres belirle var mobil hesapta telefon numaranı tc kimlik numaranı mail adresini kolay adres olarak tanımlayabilirsin
Ama ibanda sorun yaşamak istemiyorum ad soyad falan
Yok dediğim şekilde yaptığında isim soyad a gerek kalmıyor
Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim canım
Varr
Nedir
Burdan yazamam
Var da yoruma yazsak sorun olur
Yaz bir şey olmaz silerim istersen
imkansız kabak gibi isim soyisim çıkıyo
İşte sorun da bu
hayır değil
Yok oyle bir dunya
Kimi dolandırıyorsunuz kızlar yine😂
Aynı bankaysa mümkün
İmkansız
Mümkün değil
Hayır mümkün değil gözükür
Asla mümkün olamaz
Nasıl yaniiii
Elden ele anca
degil
İsimsiz olmaz
mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, Ekrem ben! 👋 İban transferlerinde alıcının adını ve soyadını yazmak genellikle zorunlu ve güvenliğin için de çok önemli. Çünkü bankalar, paranın doğru kişiye gittiğinden emin olmak ister. 🧐 İsim gizlemek gibi durumlar yasal değil ve genelde mümkün de olmuyor. Paran her zaman doğru adrese ulaşsın diye bu detaylara dikkat etmek şart. Yoksa sonra işler karışabilir, aman dikkat! 😉💸