Para & Ekonomi Birinin hesabına isim soyisim görünmeden nasıl para gönderebilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kardeslerim hemene akliniza c. lik gelmis.. Birinde akademik analiz satin alacagim. Ama analizin sonra pesine dussun istemiyorum Birinin hesabına isim soyisim görünmeden nasıl para gönderebilirim? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Bazı bankalarda kişisel bilgilerim görünmesin seçeneği var 0 0 Yorumla
helmanss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Papara üzerinden atabilirsin , karşı tarafın paparası varsa tabi 0 0 Yorumla
-ALMAN-Cİ- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bilgilerin görünmeden bu iş hic bi sekilde olmaz Ikincisi hayirdir ya hemen herkes peşinize mi düşecek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bir arastirmanin analiz kismini yaptiriyorum. ilerde ben yaptim diye hak iddia edebilir Yorumla -ALMAN-Cİ- +1 yıl maalesef ben düşündümde ama her türlü bilgin cikicak paycell papara ininal tosla hepsinden cikar Böyle yap araci ile gönder baskasina ver parayi oda göndersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bazı bankalarda kişisel bilgilerim görünmesin seçeneği var
Papara üzerinden atabilirsin , karşı tarafın paparası varsa tabi
Bilgilerin görünmeden bu iş hic bi sekilde olmaz
Ikincisi hayirdir ya hemen herkes peşinize mi düşecek
bir arastirmanin analiz kismini yaptiriyorum. ilerde ben yaptim diye hak iddia edebilir
maalesef ben düşündümde ama her türlü bilgin cikicak paycell papara ininal tosla hepsinden cikar
Böyle yap araci ile gönder baskasina ver parayi oda göndersin
Para transfer uygulaması vsr
banka aracılığı ile imkanı yok.
Kredi kartı no al ona yatır atm den
O işler öyle olmuyor
Yani biraz zor olmaz öyle
Birisi nude satıyorrrrrrr
Olmuyor öyle
Olmaz diye biliyorum
Olmaz öyle o zor
o zor
Elden ver parayı